sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Laskiaissunnuntai & kuulumisia


Hyvää laskiaissunnuntaita :).


Vanhempani olivat tehneet kunnon kattilallisen hernekeittoa ja pari pellillistä pullia, joten käytiin tänään vanhemmillani syömässä ja herkuttelemassa laskiaispullilla.


Alkuviikosta meidän kotipihoilla oli niin keväisen näköistä. Lunta ei ollut kuin korkeintaan joku pieni lumikasan pohja sulamatta, nurmikko oli vihreä ja kukkaset oli jo alkanut kasvamaan.

Keskiviikon aurinko sai pihalla näyttämään todella keväiseltä ja mullakin oli jalassa kangas lenkkarit. Tällöin kuvasin nuo Lumikellot.


No, kolme päivää myöhemmin, eilen lauantaina alkoi kunnon lumisade joka taitaa jatkua vieläkin. Varmasti lähemmäksi 30cm lunta on tullut eilisestä ja Lumikelloista ei ole enää tietoakaan, eikä vihreästä nurmikosta.


Mä kieltämättä olin jo todella iloinen kevään tunnusta :).


Mutta, onneksi se on edessäpäin ;).


Kauppaan tulleet toinen toistaan kauniimman väriset tulppaanikimput toi hitusen kevään tuntua ja mun oli pakko kuvata ne. Kunhan vielä saadaan vähän lisää valoa taloon, kuvaan teille kylpyhuoneen lasihyllyt jotka laitettiin paikoilleen jo viime vuoden lopulla. Pieni kylpyhuone vaatii kunnon luonnonvaloisan päivän jotta kuvat joltain näyttävät. Mutta kylpyhuoneen freesaukseen ollaan oltu kyllä tyytyväisiä. 

Kunhan aurinko taas paistaa kunnolla kuvaan kylppärin :). 


Asuntokuumetta kylpyhuoneen freesaus ei toki ole pois saanut ja tässä on ollut kaikenlaisia suunnitteluita, selvittelyitä ja miettimistä seuraavan kodin suhteen. Omakotitalosuunnittelua tehtiin jo loppuvuodesta yhden talotehtaan suunnittelijan kanssa, mutta ei kyllä olla yhtään varmoja vielä tästä projektista. 

Mutta ei mennä siihen vielä sen enempää :). 


Mä olen joutunut hidastamaan tahtia rutkasti ja valitettavasti olen joutunut jäädä pidemmälle sairaslomalle töistä. Tässä on nyt kotona pötkötellessä hyvin aikaa miettiä myös kaikenlaisia asuntokuvioita ja ottaa selvää asioista ennenkuin joku päivä ruvetaan todenteolla toimimaan. 


Onneksi meillä ei ole mikään kiire asian kanssa, löytää asuntoa juuri nyt. Koska ei selkeästi olla löydetty mieluista valmista asuntoa, voi rakennuttaminen jossain muodossa olla meidän vaihtoehto. 

Minne, milloin ja mikä (paritalo / omakotitalo) on täysin auki vielä ja toki jos joku uusi / uudehko mieluinen asunto valmiina vastaan tulee, on sekin täysin mahdollista. 

Kaikki siis hyvin auki vielä :). 


Nyt täällä otetaan rauhallisesti ja toivotan teille mukavaa sunnuntaita <3.Tiina

Facebook

Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti