Viikot vierähtää niin nopeasti että taas ollaan sunnuntaissa :).
Olin tällä viikolla töissä maanantain, tiistain, keskiviikon, torstain, sekä lauantain. Teen harvemmin lauantaisin töitä ja tänä vuonna mulla on enää kokonaiset yksi päivä töitä lauantaina.
Perjantaina mulla oli vapaapäivä ja Samukin ehti töistä kotiin ennen kolmea ja ehdittiin vielä juuri ja juuri lounaalle lähelle ravintolaan. Käydään harvemmin syömässä ilta-aikaan ravintoloissa, mutta lounaalla yritetään käydä kerran-/kaksi kertaa kuussa yhdessä jos vain ehditään. Tässä meidän lähellä on parikin kivaa paikkaa missä ollaan silloin tällöin käyty.
Tällä kertaa mun lautasella oli lohta ja höyrytettyjä kasviksia (mikä yllätys :D) ja Samulla tattirisottoa.
Lautaselta löytyi myös tällä viikolla pari valmista ruokaa, mm. Aivan super maukas Hetki -kanasalaatti, sekä sweet & sour chicken Thai cube.
Noita Hetki -salaatteja ostan ja syön kyllä viikottain, ne on niin helppoja eväitä sekä töihin, että jos tulee nälkäisenä töistä kotiin eikä ole edelliseltä päivältä jäänyt mitään ja jotain on syötävä ennen uuden ruoan laittoa.
Ja sitten :).
Nyt on kuulkaa semmonen "jätti hitti :D" löytänyt meidän talouden pysyvästi, nimittäin Prisman Kotimaista valikoiman esipaistettu ruisleipä pakastealtaasta.
Siis voiko mikään leipä olla näin hyvää???!
Jos pidät ruisleivästä, tätä sun täytyy maistaa!
Esipaistettu ruisleipä paistetaan uunissa puolisen tuntia ja leivän pinta on niin "kova ja rapea" ja sisusta "taikinaisen pehmeä".
En tiedä osasinko tätä oikein kuvailla, mutta tämä on taivaallisen hyvää.
Paistopäivänä kuori on todella rapea.
Olen laittanut leivän sitten pakastepussiin seuraavaa päivää varten ja yön aikana kuori on pehmentynyt pussissa, mutta sisusta muuttunut jopa ehkä vieläkin paremmaksi.
En osaa sanoa kumpana päivänä leipä on parempaa, mutta toimii aivan täydellisenä kumpanakin päivänä.
Tämä leipä tulee olemaan vakio-ostos meidän kauppareissuille!
NAM!
Kahta ystävää kerkesin viikolla nähdä, Juliaa jolta sain ihanan valko-vihreän kukkakimpun ja eilen oltiin Helin perheen luona kahvilla ja keksillä kun Heli oli leiponut super herkullisia Red Velvet keksejä.
Mä havahduin eilen että Jouluaattoon on tasan yhdeksän viikkoa ja Uuden vuoden aattoon kymmenen viikkoa.
Siis tätä vuotta on enää todella vähän jäljellä.
Tuolla keittiössä meidän kokkikolmonen (Samu) tekee juuri kanaa ja riisiä ja tuoksusta päätellen kohta syödään :).
Mukavaa sunnuntaita kaikille <3.
Tiina
Facebook
Instagram
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti