sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Syksyn ilmettä kotiin













































No nyt on ollut upeita aurinkoisia syyspäiviä tällä viikolla. Ihanaa! Auringonvalo antaa niin paljon energiaa <3.

Energiaa ja kehon huoltoa kävin myös perjantaina hakemassa shietsuhoidosta. Tämä oli mulle toinen shietsuhoito kokemus ja kyllä se vaan oli ihanan rentouttavaa. 

Kävelin Oulunkylästä kotiin auringonpaisteessa hymyssä suin :). Tästä oli hyvä aloittaa viikonloppu. 


Eilinen päivä vietettiin pikku-T:n kanssa ja tänään ollaan vietetty rauhallista sunnuntai päivää. 
Ruokakaupassa käyty ja auto pesty. Kotiin laitettu vähän syksyisempää ilmettä koristekurpitsojen ja lampaantaljan kera. Kynttiläkausi alkaa taas iltojen pimentyessä. 

Verhot meinataan vaihtaa tässä joku hetki valkoisista harmaisiin. Meillä on varastossa sekä vaaleanharmaat että tummanharmaat samettiset verhot. Jommat kummat niistä laitetaan. 



Näin syksyllä kun vuodenaika on taas vaihtunut, huomaan kaipaavani todella paljon terassia - / kuistia johon voisi laittaa ruukkuihin syksyisiä kasveja, esim. havuja, callunoita jne. lyhtyjen ja koristekurpitsojen kera. Tämä meidän pieni parveke kun ei oikein semmoiseen sovi... 

Samalla huomaan haaveilevani kunnon Halloween juhlien emännöimisestä, mutta eipä meidän nykyisessä kodissa isoja juhlia mahdu järjestää. 


Eli siis sitä pientä talo kuumetta täällä podetaan, kumpikin :D. 


Yksi tuttuni kysyi multa viikolla mikä olisi se meidän unelma koti tällä hetkellä, mitä seuraavaksi kodiksi haaveilemme? 

Kyllä se olisi yksitasoinen omakotitalo, luultavasti joko valkoinen tai musta (puuverhoiltu), 110-140m2, 3-4 makuuhuonetta, avokeittiö yhdistettynä olohuoneeseen, 2 wc:tä & 2 suihkua, yksi kylpyhuone varmaan riittäisi tai sitten niin että vanhempien makuuhuoneesta olisi käynti omaan pieneen kylpyhuone & wc:hen ja sitten olisi vielä se isompi kylpyhuone kahdella suihkulla, sauna, kodinhoitohuone, lämmin varasto. Tontti 600-1000m2.


Pohjois-Helsingin tietyt alueet tai esim. Ylästö Vantaalla ovat omia lemppareita(mme). Mutta kyllä mä voisin varmaan takaisin maallekkin muuttaa... Yhtä tiettyä uutta aluetta tontteineen me ollaan välillä mietitty, sinne jos saataisiin joku ystäväperhe lähtemään mukaan, niin mä olisin valmis muuttamaan takas maalle (Samu ei ole niinkään ihan varma asiasta). Nyt puhutaan kuitenkin 30 minuutin ajomatkasta Helsinkiin eli ei sen pidemmältä ;). 



Unelma asuinalueesta olisi semmoinen että siinä olisi hyvä yhteishenki!!! 
Että naapureiden kanssa voisi järjestää kivoja juttuja yhdessä. 
Koska itse tykkään järjestellä kaikkea, näen itseni niin sieluni silmin esim. Halloweenina järjestämässä yhdessä naapureiden kanssa Halloween kujaa joka on lyhdyillä jne. koristeltu ja kaikki ketkä haluaisi osallistua tähän mukaan voisi tuoda vähän niinkuin nyyttärimeinigillä siihen sitten naposteltavia. Ja kunnon Halloween katuiltamissahan tietenkin naamiaisasut kaikilla haluavilla olisi aivan mahtavaa. 

Ja tässäkin "haaveessa" näen tietenkin meillä ne lapset mukana. Heillehän tämmöistä järjestettäisiin yhdessä muiden naapureiden ja lasten kanssa. <3




Mielenkiinnolla seuraamme nyt mitä talojen ja ylipäänsä asuntomarkkinoiden hinnoille tapahtuu. Tuleeko tässä paljon ennustettua hintojen laskua kiinteistöihin vai ei. 



Ajateltiin vielä lähteä tänään leffaan katsomaan komedia elokuva "Ticket to paradise". 


Mukavaa iltaa kaikille <3.





Tiina





Facebook
Instagram























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti