maanantai 16. toukokuuta 2022

Tyttö vai poika















Hyvää iltaa <3.


Laitoin viikonloppuna kyselyä niin Instagramin kuin Facebookin sivulle lukijoilleni, kumpaa he veikkaavat että meille tulee, tyttö vai poika?


Ihanan paljon veikkauksia tuli ja jos nyt oikein laskin arvaukset, veikattiin tyttöä vähän enemmän.


Koska meillä alkaa perjantaina jo raskausviikko 20, olisi sukupuolen pystynyt jo pari viikkoa sitten selvittämään.

Huomenna mulla on neuvolan lääkäri, ja en itseasiassa ole varma katsotaanko siinä ultralla vauvaa vai ei. Perus neuvolakäynnillä kun ainoastaan kuunnellaan sydänäänet.

Rakenneultra meillä on parin viikon kuluttua, jossa nyt varmasti viimeistään kuulemme kumpi siellä on. 


(Toki tiedän että pienellä prosentilla nämä eivät aina silti pidä paikkaansa, mutta suurimmalla osalla tänä päivänä taitaa kuitenkin pitää.) 


Eli vielä meillä varmuutta ei ole sukupuolesta. 


Jos ns. "tyttö & poika" myytteihin mitä yleensä sanotaan vatsan mallista ja mm pahoinvoinnista, sanoisin että tämä on tyttö.

Mutta tiedän että nekään ei todellakaan pidä aina paikkaansa. 

Mulla vatsa on yhtä rantapalloa. Leviää huomattavan paljon kylkiin asti ja näkyy jo myös kun takaatapäinkin katsoo. Eli yhtä palloa sivuilta asti, eikä mene suippona eteen niinkuin monella kuka poikaa odottaa. 

Mutta nämä on niin kaikilla yksilöllisiä asioita eikä myytteihin ole aina uskomista. 

Mitä pahoinvointiin tulee, voin mä edelleen huonosti, viikolla 19. Viimeksi tänään paniikissa tavoittelin pää pöntöstä aamun ensimmäistä asiakasta.

Eli pahoinvointi ei valitettavasti ole loppunut.

Mitä siskoihini ja tuttuihin tulee ketkä tyttöjä ovat odottaneet, on pahoinvointi kestänyt todella pitkälle, eikä suinkaan ole loppunut 12 viikkoon. 

Mutta niinkuin tässäkin asiassa, kaikki tyttöjä odottavat ei edes ole voineet pahoin ja toiset kenellä on kumpikin tyttö ja poika, on oksentanut vaan pojan aikana. 


Eli siis niin yksilöllistä kaikilla!


Olen tämän ennenkin sanonut ääneen täällä blogin puolella, niin voin sen hyvin nytkin sanoa. 

Mulla on ollut alle 20-vuotiaasta asti tunne, että tulen saamaan kaksi lasta, tytön sekä pojan, ja että tyttö syntyy ensin. Jos nämä olisivat kaksoset, tyttö näkisi päivänvalon ensin.

Tämä ei ole mikään salaisuus, koska jokainen mut hyvin tunteva on kuullut tämän joskus.

Tämän tunteen takia mä olen kaikki nämä 20 tahatonta lapsetonta vuotta jaksanut uskoa että musta tulee kuin tuleekin äiti <3.


Se pitääkö mun tunne tästä paikkaansa, jää nähtäväksi :).


Vointi täällä on toisina päivinä parempi ja toisina huonompi. 

Selkäni on alkanut työpäivien jälkeen kolottamaan ja nyt on muutamina päivinä ollut todella kovia vihlovia kiinnityskipuja alavatsalla. 

Pahoinvointi toki tähän vielä joillekin päiville lisäksi. 

Mutta kaiken arvoista tämä on, en halua valittaa yhtään <3.

Vähennän tarvittaessa töitä jos siltä tuntuu. 

Kolmen kuukauden päästä mulla alkaa äitiysloma. 

En ole vielä löytänyt potentiaalista vuokratuolilaista kampaamolle, mitä en myöskään aio stressata. Jos niin käy, että en löydä sopivaa ihmistä, mä yksinkertaisesti pidän kampaamon x-kuukautta kiinni ja palaan sitten äitiyslomalta itse jossain kohtaa takaisin töihin. Alkuun tämä ajatus tuntui itsestä hurjalta, mutta nyt muutamia haastatteluja käyneenä läpi, mielummin teen niin kuin otan jonkun epäsopivan.

Eli edelleen minulla on vuokratuolipaikka vapaana parturi-kampaajalle Helsingissä pienessä "kodinomaisessa" liikkeessä jossa asiakkaat koostuu täysin vakiasiakkaista ja he ovat aivan ihania <3.

Yksin pitää osata työskennellä, tietenkin sakset ja kampa pitää pysyä käsissä, olla sosiaalinen koska asiakkaani ovat tottuneet keskustelemaan, ja olla 100% luotettava, lisäksi savuttomuutta toivotaan monen asiakkaan puolelta. 

Toki meilläkin pitäisi synkata keskenään :). 



Tämmöistä tänne, jännitetään vielä hetki kumpi meille tulee, tyttö vai poika!

Meille tärkeintä on että olisi terve, millään muulla ei ole väliä <3.




Tiina



Facebook

Instagram






4 kommenttia:

  1. Mullakin on jostain syystä heti ollut sellainen fiilis että tyttö hän on. 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö😊💕. No katsotaan meneekö nämä meidän intuitiot oikein🔮👶.

      Poista
    2. Meille kaikki veikkas poikaa mun vatsan muodon vuoksi sekä kai oli monilla myös vahva intuitio asiasta. Mun äiti oli niitä harvoja jotka veikkasivat tyttöä ja oikeastaan äiti sanoi että on 99% varma asiasta että meille syntyy tyttö. Ja niinhän meille syntyi tyttö. Kyllä äiti tiesi... <3

      Poista