sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Kotia & Äitienpäivää


























Hyvää Äitienpäivää <3.


Vaikka meidän bebe vielä masussa onkin, koen, että tämä on tietyllä, pienellä tavalla ensimmäinen Äitienpäiväni. 


Tällä kertaa ostin rakkaalle äidilleni kakun ihan valmiina ja samalla kauppareissulla löytyi kauniit harsokukat myös kotiin maljakkoon sekä olohuoneen mattokin tuli siinä samalla pestyä.


Tahtoisin kovasti olohuoneeseen uuden maton, VM Carpetin lyhytnukkaisen hattara maton, jossain vaaleassa sävyssä, mahdollisesti harmaana.

Mutta, tämä nykyinen olohuoneen matto on niin helppo pestä mattokoneessa kauppareissun yhteydessä, meillä koiraperheessä kun mattoja saa usein pestä.


VM Carpetilla on myös aivan ihana pilven mallinen lastenhuoneen matto. Toivon että sitä löytyisi vielä heidän mallistosta siinäkin kohtaa kun meillä ajankohtaisena on lastenhuoneen sisustaminen. Se saattaisi hyvin olla matto mikä meille päätyisi.


Niinkuin olen aiemmin kertonut, aiomme asua tässä asunnossa ainakin "niin kauan" kun olen palannut äitiyslomalta takaisin töihin kunnolla. Tämä on niin lähellä työpaikkaani, mikä on mulle nyt tärkeä kun äitiyslomani aikana asioita käyn hoitamassa ja mikäli aloitan jossain kohtaa tekemään lyhyitä sunnuntai vuoroja.


Emme edes oikein ole varmoja mihin haluamme tästä seuraavaksi muuttaa, joten nyt ei todella olisi senkään puolesta oikea hetki tehdä siirtoja asumisen suhteen. 


Tämä asunto riittää meille mainiosti myös vauvan kanssa, pistämme sen riittämään ;).

Mikäli tässä asuessamme tarvitaan oma lastenhuone, me siirrytään sänkymme kanssa olohuoneeseen pyöreän ruokapöydän tilalle ja ruokapöytä laitetaan keittiöön. 


Olohuoneen marmorinen sohvapöytä laitetaan myyntiin ennen vauvan tuloa jolla saadaan lisää tilaa olohuoneeseen vauvan tavaroille, kuten sitterille, leikkimatolle, mahdollisesti korisängylle joka tällä hetkellä makuuhuoneessa on jne. 


Makkarissa on edelleen sängynpääty viemättä varastoon, mutta kun se viedään, saadaan meidän sängyn sekä vauvan sängyn ja hoitopöydän / vaatelipaston väliin lisää tilaa 15cm:ä.



Täällä on 5. raskaus kuukausi menossa ja kuvasin nuo kuvat masusta kun neljä kuukautta tuli täyteen.


Mitä hankintoja olemme jo tehneet ja minkälaisia suunnitelmia meillä on hankinnoista joita vauvaa varten aiotaan hankkia, palaan ihan omassa jutussa :).

Haluammeko ostaa kaiken uutena, vai onko aikomus ostaa osa second handina.

Näihin kaikkiin palaan myöhemmin!


Oikein ihanaa päivää kaikille <3.




Tiina



Facebook

Instagram








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti