perjantai 14. toukokuuta 2021

Tyttöjen (Helsinki) päivä

















Aurinkoista iltaa! 


Mä tein tällä viikolla neljän päivän työviikon maanantaista torstaihin ja nyt mulla on kolme vapaata sunnuntaihin asti. 


Tänään näin ystävääni Karoliinan "Helsinki päivän" merkeissä. 

Ollaan Karoliinan kanssa tehty kaupunkilomia, Roomassa ja Pariisissa ollaan oltu yhdessä ja ilman Koronaa olisimme varmasti jo ainakin yhden kaupunkiloman tehneet enemmän. 
Koronan ehdoilla kuitenkin joudutaan mennä ja vielä hetki matkustamista odottaa joten tänään meillä oli vuorossa Helsinki. 


Karoliina tuli aamulla meille (vanhan kodin naapurustosta <3) ja aloitettiin aamu meidän parvekkeella kahvin ja sitruunamehun kera. Tai kuten me vitsailtiin, ainahan matkoilla on tervetulodrinkki ;). 


Meiltä lähdettiin ratikalla kohti keskustaa ja hypättiin ratikasta pois Bulevardilla. Käveltiin ruttopuiston läpi ja ihailtiin Vanhaa kirkkoa ja sen puistoa. Mulla on itseasiassa ollut Riparin konfirmaatio Vanhassa kirkossa <3.


Bulevardilta käveltiin kohti Espaa. 

Lounasta syötiin Kappelissa ja oli muuten yksi maukkaimmista rapusalaateista mitä olen syönyt. 

Lounaan ja kahvin jälkeen käveltiin kauppatorilla ja ihailtiin kimaltelevaa merta. 


Käytiin muutamissa kaupoissa ihastelemassa kevään uutuuksia ja syötiin vielä jäätelöt. 

Ostin yhden super kivan ja kesäisen college puseron, tosin sovittamatta. Täytyy sovittaa sitä kunhan olen pessyt meikit pois, ei tarvitse vaaleaa puseroa varoa meikin takia. Toivottavasti se on hyvä eikä tarvitse sitä palauttaa, niin on nätti :). 


Helsinki ammottaa tyhjyyttään, mikä on kyllä todella outoa, ehkä jopa vähän pelottavakin näky kauppojen ja ravintoloiden kannalta mm. Toki Koronaa ei tarvinnut siellä pelätä koska kaikkialla oli niin autiota. Mutta kyllä mua ihan oikeasti pelottaa miten monien yritysten käy mm. Helsingin keskustassa :(. 



Meillä oli aivan super kiva päivä! 


Aurinko paistoi, ruoka oli hyvää ja seura aivan fantastista <3.


Toivottavasti ensi vuonna viimeistään päästään Karoliinan kanssa jonnekin reissuun, muuallekin kuin Helsingin keskustaan ;). 




Me tultiin juuri mökille joten seuraavien päivien maisemat ovat mökki maisemat. 


Otin bikinit mukaan, katsotaan uskallanko mä vielä mennä järveen uimaan, vesi kuitenkin on vielä aivan älyttömän kylmää :D. 




Mukavaa ja toivonmukaan aurinkoista viikonloppua kaikille! 





Tiina




Facebook
Instagram













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti