perjantai 20. tammikuuta 2017

Ruttu ja sen nuttu (+alekoodi)



























Tänään tarjoan lukijoilleni

-15% Ruttu Nutun valikoimasta

alekoodilla: IINES

Olkaapa hyvä :)

(Alekoodi voimassa 20.1.-4.2.2017)




Kuvissa olivat meidän Iines ja Rasmus :). 

Tosiaan kun koiraperhe ollaan, kolme Ranskanbulldoggia, Iines, Pontus ja Rasmus vauhdittavat elämäämme.

Iines ja Pontus ovat sisaruksia, nyt reilu kolme-vuotiaita ja Rasmus täytti viime joulukuussa 2v.


Nämä pallerot ovat siis todella iso osa elämäämme. Myöskin heidät on otettu huomioon sisustuksessa. Vaikka ne eivät sitä ymmärräkkään ;).

Heillä on myös oma huone joka on sisustettu heitä ajatellen. 
Koiran näkökulmasta sänky varmasti on ainut minkä tajuavat :D. Tai itseasiassa, eipä muuten pidä paikkaansa, kyllä ne muuten tajuaa heti jos käsi namihyllyjä kohti hapuilee ja tunnistaa äänen jos kansi aukeaa tai eteisen naulakon kohdalla pantoja jne. liikuttelee. 
Kynsisaksetkin tunnistaa ja tietää mistä pussukasta ne otetaan. Kun otat pussukan käteen on "koira kadonnut silmistä" :D. 

No, mutta! Koirilla on myös omat tavaransa ja meillä kun oli mahdollisuus toteuttaa oma huone se tehtiin. Miehenihän on tehnyt tuon sängyn, se on monille tuttu jo aiemmasta "Karvavalasten huone" postauksesta. ( http://stylebytiinamaria.blogspot.fi/2016/07/karvalasten-huone.html )


Siinä missä koirilla on omat tavaransa niin on näillä meidän possusilla myös omat vaatteensa. 
Lyhytkarvaisia kun ovat niin talvipakkasilla vedetään nuttua niskaan myös niillä.

Iines on meidän perheen vilukissa. Auta armias jos on yhtään pakkasta niin neitihän ei ulkona tahdo olla. Sama on myös vesisateella. Pojat sen sijaan pärjäävät paremmin, mutta kyllä kovilla pakkasilla nekin palelee ja tarvitsee lämmikettä. 

Valmiina ostin ennen eläinkaupoista näille pukuja ja jokaista jouduin melkein muokkaamaan. Erittäin harva puku löydettiin juuri oikean kokoisena ja mallisena.


Ensimmäisen pentupuvun Iinekselle tilasin Ruttu Nutusta. (Kuvissa sinivalko-pallokuosinen.)

Se meni niin Iineksellä ja Rasmuksella ensimmäiset viikot kunnes ei enää mahtunut. 

Tässä välissä ostin Iinekselle pari villapaitaa muualta ja niitäkin jouduin selän pituudesta muokkaamaan. Näissä puvuissa ei ollut kuitenkaan suojaa jaloilla ja neiti pisti jatkuvasti pakit lenkillä. Ulos sai suunnilleen kantaa.

Viime talven pakkasien jälkeen päätin, että ensi syksynä-talvena tilaan Iinekselle koko haalarin Ruttu Nutulta. Kumpa olisin tehnyt näin aiemmin, olisi monet ulkoillut sujunut helpommin :D.

Nyt siis Iineksellä uusi Minni-haalari joka on ensinnäkin omasta mielestä aivan super suloinen, on myös juuri Iineksen tarpeisiin hyvä. Ja sopiva! Juuri sen kokoinen kun neiti itsekkin! Koska on mittatilauksena tehty!

Käsityöihmisenä arvostan suuresti käden taitoa! Nämä puvut suunnitellaan ja valmistetaan siis Suomessa. Ja itse kannatan myös pienyrittäjänä erittäin mielelläni tämmöisiä yrityksiä.

Erittäin lämpimästi suosittelen Ruttu Nuttua <3!

Meillä nyt on kokemusta lähinnä Iinekselle hankituista juoksupöksyistä sekä talvihaalareista, mutta heidän valikoimistaan löytyy paljon muutakin.

Heidät löytää Facebookista, Ruttu Nuttu.


Tilaukset voi muuten tehdä myös Facebookin kautta tai info@ruttunuttu.com ja nyt tosiaan kahden viikon ajan voi hyödyntää -15% alen kun mainitsee tilauksen yhteydessä alekoodin "IINES".


Nuo eteisen ja koirien huoneen luu-naulakot ovat Riviera Maisonin (vuosia sitten ostetut). Niistä joku aiemminkin laittanut mulle kyselyä niin mainitaampa se tässä samalla :). 


Iloista perjantaita ja hauskaa viikonloppua :).


<3



Tiinamaria







2 kommenttia:

  1. Kuinka superihana toi minni-haalari! <3 ja ihania söpöliinejä muutenkin nuo teidän hauvat <3

    kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin :). Anteeksi kun kesti vastata! Huomasin vasta nyt tämän kommentin.

      Poista