lauantai 28. toukokuuta 2016

Kesä on vasta edessä + pienet pool partyt

















Kesäkuun alku ja hellepäiviä ollut jo todella mukavasti. Niin mahtavaa kun on kesä! Jotenkin tuntuu aina keväällä kun aletaan lähestyä kesää kohti, että kaikki puhkeaa kukkaan.
Niin luonto kuin me ihmisetkin.
Itse ainakin myönnän omalla kohdallani, että olen niin henkeen ja vereen kevään lapsi ja kevät on itselle se mieluisin vuodenaika. Kaikki kesän tuomat asiat on vasta edessä. Se on itsestä aina vaan se paras fiilis. Ja nyt se KESÄ on täällä :).
Luonto on mitä kauneimmillaan, kaikki on kukassa ja kesäyöt on niin valoisia. Meillä nautitaan ulkona kyllä kesäisin niin paljon kun ollaan vaan kotona.
Koiratkin rakastaa köllöttelyä auringossa. Niille meillä on ihan oma uima-allas terassilla ja kyllä ne vähän väliin käy siinä vilvoittelemassa kuumalla (yksi tosin kävisi vaikka talvipakkasellakin jos vain pääsisi :D).
Semmoset pool partyt välillä, että vettä on joka paikassa :D.
Terassi on meillä kesän käytetyin "huone" ja siinä viihdytään todella hyvin keskenämme tai kun perhettä ja ystäviä on kylässä. Toivotaan, että kesä jatkuu myöhälle syksyyn ja saadaan nauttia vielä monta kuukautta näistä hetkistä!
Ihania hellepäiviä, muistakaa suojata iho auringossa ja juoda paljon vettä!!

Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti