lauantai 21. toukokuuta 2016

Kesäpäivä terassilla! Terassin monet kasvot



















Toukokuu ja sää on todella suosinut. Joinain päivinä päästy kunnon hellelukemiin ja näistä päivistä on otettu meillä kyllä kaikki ilo irti omalla pihalla ja terassilla.
Meillä terassi on joka kesä sisustettu vähän eri tavalla. Sisustustyynyillä, huovilla ja kukilla saa jo paljon ilmettä. Kynttilöitä unohtamatta, niillä saa niin ihanan tunnelman myös kesäiltoina! Sama sisustustyyli jatkuu meillä sisältä ulos saakka. Sen koen itse tärkeäksi osaksi sisustamista, että tyyli pysyy samana.
Parina edellisenä kesänä terassillamme oli paviljonki,joka olikin helppo kun ei tarvinnut miettiä sataako vai paistaako. Terassilla pystyi mm. syömään vaikka olisikin tullut muutama pisara.
Tänä kesänä paviljonkia ei terassille laitettu ja se on taas mahdollistanut siinä auringonoton, mikä onkin ollut erittäin ihanaa -köllötellä siinä riippukeinussa auringonpaisteessa :).
Kummassakin omat hyvät ja huonot puolensa.
Näinhän se on, kaikessa on aina kääntöpuolensa.

Monesti olen haaveillut kyllä terassin laajentamisesta ja lasituksesta. Se toisi taas ihan omat mahdollisuudet ja mukavuudet! Lasitus mahdollistaisi aina kalustetun ja viihtyisän terassin, vuodenajasta huolimatta. Tämä toistaiseksi on kuitenkin haave ja niitähän pitää olla ;).
Olisi se kyllä vaan niin IHANA!! Tulisi samalla vähän niinkuin yksi huone lisää.
Näihin haaveisiin, ihania tulevia hellepäiviä :).

Tiinamaria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti