lauantai 24. syyskuuta 2022

Matkan kohokohdat





























Matkan kohokohta oli tietenkin se, että tämä matka vietettiin koko perheen voimin. Vanhempani, siskoni Taijan perhe Ruotsista, sekä siskoni Teresan perhe lukuunottamatta Teresan miestä, olivat kaikki mukana Ahvenanmaalla.

Aivan mahtavaa että yhtä lukuunottamatta saatiin järjestettyä tämä perhetapaaminen puoleen väliin Suomea ja Ruotsia. 


Iso helpotus toki oli myös se että ylipäänsä päästiin lähtemään reissuun. Iines kun oli todella kipeä ennen reissua, niin jännitettiin päästäänkö lähtemään ollenkaan. Iines onneksi alkoi voimaan paremmin ennen matkalle lähtöä. Päivisin Iines oli vanhempieni koiran Aidan kanssa vanhempien vuokramökillä ja heillä näkyi menevän päivät oikein hyvin kun oltiin poissa. 




Mitä Sadonkorjuujuhlille tulee, olivat nämä meidän ehdottomat lempparit ja näihin paikkoihin mentäisiin myös seuraavalla kerralla:













Näiden lisäksi Geta vuori Ahvenanmaan pannukakkuineen oli upea paikka. 





Myös meidän hotelli ansaitsee oman suosituksensa, sillä siellä kaikki toimi loistavasti. Lemmikkieläinhuone, ystävällinen palvelu, todella hyvä ja monipuolinen aamiaistarjonta, hyvä illallinen ja huippu sijainti. Park Alandia, 10 pistettä meiltä :). 





Kymmenistä Skördefesten paikoista me kierrettiin ehkä vähän alle puolet, luulisin näin. Osa oli pelkästään "ravintoloita & ruoka kojuja", mutta paljon jäi varmasti myös niin "kurpitsatiloja kuin maatilojakin" näkemättä. 

Samu tykästyi todella paljon Ahvenanmaahan, eli me kyllä varmasti matkustamme sinne joskus uudestaankin. 
Lasten kanssa menisin ehdottomasti myös Sadonkorjuujuhlille! 

Suosittelemme lämpimästi näitä juhlia. 

Toki pieni Maarianhaminakin on symppis kaupunki :). 


Tähän juttuun loppuu nyt Ahvenanmaan jutut, toivonmukaan osasin vastata teidän kaikkiin kysymyksiin ja jättäkäähän ihmeessä kommenttia jos jotain vielä tulee mieleen :). 



Aurinkoista päivää kaikille! 





Tiina





Facebook
Instagram











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti