perjantai 26. elokuuta 2022

Sadepisaroita altaalla




























Aamu näytti tänään hyvältä ja aurinkoiselta. 
Lähdettiin aamupalalle yhdeksän aikaan ja kun tultiin takaisin huoneelle, vettä alkoi satamaan ihan kunnolla ja päällä oli paksut, tummat pilvet. 

Vaihdettiin kuitenkin uikkarit päälle ja ajateltiin että kyllä se aurinko sieltä jossain kohtaa tulee. 

No tulihan se, koko päivän aikana se paistoi yhteensä n. puoli tuntia :D. Minuutti kerrallaan. 

Kaikkina näinä viitenä päivänä pilvet tulevat aivan meidän hotellin takaa. Mietittiinkin onko se sattumaa, vai onko niille joku maantieteellinen syy, vuori tms miksi pilvet on kaikkina päivinä juuri tähän meidän hotellin päälle tullut :D. Toki niitä on näkynyt muuallakin pidemmällä, mutta ihan tässä päällä on ollut hyvinkin pilvistä. 

Niinkuin edellisessä jutussa sanoin, loma on aina loma, mutta ei me ihan ajateltu että joudutaan pyyhkeen alla päikkäreitä ottamaan aurinkotuolissa :D. Enemmänkin ajateltiin että hiki valuu selkää ja päätä myöden niinkuin ensimmäisenä päivänä. 


No, tosiaan, loma on aina loma ja on tämä oikein ihana loma ollut vaikka pieni kiukku mulla meinasi tänään altaalla tullakin pilvien takia ':D. 


Tänään ollaan oltu koko päivä hotellilla, mutta huomenna kun on viimeinen ilta, ajateltiin lähteä vielä illallisen jälkeen kaupungille :). 


Toivonmukaan saadaan vielä vähän kaivattua auringonpaahdetta loppu lomaan :). 






Tiina




Facebook
Instagram









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti