perjantai 4. kesäkuuta 2021

Super helppo raparperipiirakka


















 

Hyvää iltaa Tiinan kesä(mökki)keittiöstä! 




Tänään on leivottu varmasti maailman helpoin raparperipiirakka. 


Alkuperäinen resepti on Kinuskikissan , mutta oikaisin reseptiä vieläkin helpommaksi ja tein sen valmiiseen piirakkapohjaan, Sunnuntain murotaikinaan (pakaste). 


Murotaikinan lisäksi tarvitset vain kaksi purkkia Valion Vaniljakreemiä sekä raparperia. 
Itsellä meni kaksi raparperin vartta piirakkaan. 

Super helppoa. 


Sulata huoneenlämmössä murotaikina ja painele se sen jälkeen piirakkavuokaan. Vuokaa ei tarvitse voidella! 
Kaada sen jälkeen pohjan päälle vaniljakreemit ja lisää päälle pilkotut raparperit. 

Paista uunin alimmalla tasolla 200c:ssa n. 35 minuuttia. Jos tuntuu, että piirakka alkaa tummua liikaa, voit laittaa uunipellin ylimmälle tasolle. 


Super helppo ja hyvä. Tästä ei enää piirakan teko helpommaksi tule. 


Meinaan kokeilla samaa reseptiä toistekin, mansikan sekä vadelman kera, miksei mustikankin :). 




Herkullista viikonloppua! 





Tiina



Facebook
Instagram










 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti