Aurinkoista päivää meidän Italialaisesta mökkikeittiöstä.
Tänään kokeiltiin tehdä ensimmäistä kertaa Kamodo Joella pizzoja.
Ostettiin tälle ensimmäiselle kerralle valmiita Fazerin pizzapohjia (pakaste) sekä valmista tomaattikastiketta.
Tarkoitus on tehdä näitä kumpaakin myöhemmin itse alusta alkaen.
Pizzatäytteitä oli:
Mozzarellaa,
Artisokkaa,
Tomaattia,
Rucolaa,
Rucolan versoja,
Ilmakuivattua kinkkua,
Pepperoni-Salamia,
Tonnikalaa,
Aurinkokuivattuja tomaatteja,
Mustia kalamata oliiveja,
Herkkusieniä,
Creamy blue cheese juustoa,
Vuohenjuustoa,
Juustoraastetta,
Briskettiä
Jokainen teki oman pizzansa juuri semmoiseksi kun halusi.
Itse laitoin omaan pizzaani tomaattikastiketta, juustoraastetta, artisokkaa, mustan oliivin (Huom yhden :D),
Ilmakuivattua kinkkua, Vuohenjuustoa ja paistamisen jälkeen vielä Rucolan versoja.
Ensimmäisellä kerralla oli kyllä joko aloittelijan tuuria tai sitten meidän kokki (Samu) on ihan kokkiainesta ;).
Pizzat paistettiin 350c asteisessa grillissä Pizzakiven päällä.
Pohja oli juuri oikeanlainen ja rapea.
Jälkkäriksi meillä oli jääkahvit.
Super kivaa yhdessä tekemistä kun kaikki taiteili omia pizzojaan musiikin tahdissa.
Ihan kuin Italialaisessa keittiössä ;).
Tässä terassilla kokatessa meidän kesäkeittiösuunnitelmakin hieman muuttui. Päätettiinkin jatkaa tätä päämökin terassia isommaksi ja tehdä kesäkeittiö tähän.
Tuumasta toimeen. Täällä alkaa kohta puita kaatumaan kun miehet päätti kaataa tuosta terassin vierestä nyt heti muutaman puun.
Kesäkeittiön rakennustarvikkeita on tilattu, mutta menee loppukesään kun ovet ja ikkunat mm saadaan. Mutta terassin laajennus ym voidaan sitä ennen jo rakentaa :).
Meillä on super kivoja ideoita kesäkeittiön suhteen. Mä jo ideoin että siihen täytyisi kyllä saada pieni baaritiski myös missä mä voisin tehdä mm jääkahveja ;).
Aurinkoista iltaa kaikille <3.
Tiina
Facebook
Instagram
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti