sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Leonan 1v. syntymäpäiväjuhlat

 








































Meillä on takana mitä ihanimmat ja onnistuneet Leonan 1v. syntymäpäiväjuhlat <3. 

Leonan oikea syntymäpäivä oli jo 21.6, juhannusaattona, mutta niitä juhlittiin eilen kera rakkaiden.


Juhlittiin eilen mökillä Leonan ensimmäisiä syntymäpäiviä n. 30 hengen kera mökillä. 
30 hengestä n. puolet oli lapsia.


Jännitettiin säätä ja onneksi sateet jäivät aamuun ja pisaraakaan ei enää päivällä / illalla satanut vaan saatiin aurinkoa esiin.

Siis meillä oli niin ihanat juhlat, että ollaan täällä vieläkin onnellisina eilisestä. Niin ihania muistoja talletettu sydämiin.

Teemana oli sirkus - huvipuisto. Ihan niinkuin Leonan syntymäpäivämekkokin :).

Rakastan järjestää juhlia ja koska meidän nykyinen koti on niin pieni, haluttiin me pitää pihajuhlat mökillä. 
Päämökin terassi ja kesäkeittiö oli se "the juhla-alue", mutta tietenkin kaikki mökit ja piha-alue leikkimökkeineen oli käytössä.

Leikkimökistä tehtiin taaperomaja koska 1-vuotiaita oli kolme. Otettiin leikkimökin normi kalusteet (pöytä, tuolit, leikkiuuni jne.) pois ja laitettiin patjoja lattioille ja taaperoille sopivia leluja. Tämä toimi todella hyvin ja siellä leikittiin iltaan asti. Unohdin ottaa tästä kuvan, mutta eiköhän me pidetä se tämä kesä semmoisenaan niin se varmasti kuvissa vielä näkyy myöhemmin :).

Ja kuvista puheenollen, unohdettiin me ottaa meistä perhekuvatkin. Se jäi hieman harmittamaan, mutta täytyy ottaa meistä muita kuvia nyt kesällä ja lomalla. 
Minä kun olen se kuvaaja kameran takana, jää kuvat itsestä usein ottamatta.


Tarjolla meillä oli hot doggeja kaikilla mausteilla, viher-, peruna-, ja coleslowsalaattia, vesimelonia, popcornia, keksejä, vaahtokarkkeja, mini donitseja ja upea kakku jonka tilasin omilla toiveilla Marsispossulta. Samu valitsi kakun täytteet jotka oli vanilja ja vadelma.
Ja tietenkin myös kylmiä virvokkeita ja kahvia ja teetä.

Koristeltiin terassi ja kesäkeittiö runsailla erilaisilla koristeilla, viireillä, ilmapalloilla, serpentiinillä jne. ja tein vanhaa lelukoria apuna käyttäen kuumailmapallon. Pehmolelut, norsut, koira ja apina on mun vanhoja (toinen norsu Teresan tai Taijan) ja kirahvin ostin n. 12v. sitten meidän vanhan kodin leikkihuoneeseen kun pikku-T oli pieni. Laitoin niille juhlahatut päähän ja ne toimi koristeena hienosti ja toi iloa kaikille, ei pelkästään lapsille :).


Juhlat oli kyllä niin ihanat <3.

Saatiin Leonasta ja Leevistä aivan ihania yhteiskuvia kuumailmapallossa. Siis miten hellyyttäviä he olivatkaan kun pitivät toisistaan kiinni, "älä jännitä, mä pidän susta kiinni" <3.



Kiitos vielä meidän vieraille ihanista lahjoista ja kun olitte luomassa ihania muistoja meidän kanssa <3. 

 




Tiina






Facebook
Instagram













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti