torstai 18. heinäkuuta 2024

Ikaalisten kylpylässä

 











































Heippa :).



Me oltiin pienellä, yhden yön minilomalla Ikaalisten kylpylässä.

Ja mikä ihana huone meillä olikaan. Tai no oma "pieni mökki". Lakeside suite. 

Tämä majoitus valinta oli kyllä aivan nappi valinta meidän makuun. Kun on lomasta kyse, meille majoituksella on merkitystä. Ja nyt kyllä tykättiin niin paljon tästä majoitus tyypistä.


Tämä oli Leonan ensimmäimen kylpylä kokemus, edes uimahallissa ei olla käyty ja Leona oli aivan onnessaan. Sen osasimme arvata sillä hän on todellinen vesipeto <3.

Kylpylän altaat olivat todella kivoja ja viihdyttiin niissä kaikissa. Myös ihan matalat lastenaltaat olivat todella viihtyisät.

Ulkopuitteet ja ranta näytti myös todella kivalta, valitettavasti meillä sää ei silloin enää suosinut kun olisimme ulos mennyt. 

Pari tuntia oltiin kylpylässä, sitten pieni vesipeto otti päiväunet jonka jälkeen illallinen kutsui.



Meillä oli Leonalle oma matkasänky mukana joka mahtui todella hyvin meidän sängyn viereen. 

Huoneen ikkunoista oli upeat näkymät järvelle, ja huoneen sai yöksi ihan pimeäksi säleverhoilla. Myös kattoikkunoissa oli säleverhot!

Ulkoota sisälle ei ikkunoista näe!


Meidän huonetyyppiin sisältyi kylpylälippujen lisäksi Premiun aamiainen. Tämä sisälsi alkoholittoman tai alkoholillisen kuohuviinin ja lämpimän ruoan listalta. Me valittiin munat & pekoni koska niitä ei ollut muuten tarjolla.
Muuten aamupala oli brunssi tyyppinen.


Aamupala oli toki hyvä ja valinnanvaraa oli, mutta seuraavalla kerralla aiomme kyllä kokeilla ihan sen normi aamupalan. Uskon että sieltä löytyy "munat ja pekoni" muutenkin ja en arvosta kuohuvaa itse niin paljon, että sen takia valitsisin Premium aamupalan vaikka toki tämä puoli oli varmasti paljon rauhallisempi paikka aamupalaa syödä.

Mutta vertailun vuoksi seuraavalla kerralla normi aamupala :).


Tämä miniloma oli aivan ihana. Tykättiin koko perhe älyttömän paljon. Niin paljon, että mietitään vielä jotain toista kylpylälomaa ensi viikolle. Meillä on n. 1,5 viikkoa lomaa jäljellä ja kaikkialla missä meidän oli sitä tarkoitus viettää, on luvattu sadetta koko 1,5 viikon ajalle.

Vaikka suoraan auringossa emme voikaan Leonan kanssa olla, vesisade 1,5 viikoksi ei kyllä nyt yhtään nappaa. Äkkilähtö otettaisiin varmasti nyt muuten jonnekkin Välimerelle, mutta siellä on liian kuuma taas Leonalle. Joten, ehkäpä sitten joku toinen kylpyläloma voisi vielä olla kiva :). Syyskuulle kuitenkin sitä Kreikan matkaa haaveilemme.


Mutta Ikaalisten kylpylä ja tuo Lakeside suite oli kyllä todella kiva. Varmasti mennään uudestaan :).
Suosittelen!





Tiina






Facebook
Instagram











 





2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Munkin tuli vihdoin varattua ko. sviitti, kun olen siitä pitkään haaveillut. Sinulla oli havainnollistavammat kuvat kuin hotellin sivuilla. Oliko teillä palju käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei❤️. Kiitos paljon, ihana kuulla☺️❤️. Me ei otettu paljua kun ei oltaisi ehditty sitä käyttämään kun oltiin vaan yksi yö. Toki jos oltaisiin oltu aikuisten kesken, olisi tilanne ollut varmasti eri. Silloin ei tarvitse "valvoa" nukkuvaa lasta sisällä☺️. Tai jos oltaisiin oltu kaksi yötä lapsiperheenä, oltaisiin sitä silloin ehditty käyttämään 💦☺️. Ihanaa kylpylälomaa teille😍🥰.

      Poista