lauantai 18. maaliskuuta 2023

Uutta olohuoneessa


Lisääntynyt valon määrä ja kevään tulo on iskenyt muhun "pienen" sisustus vimman.


No, ehkä tällä kotona olemisella on myös jotain osuutta asiaan ollut kun on sairaslomalla kerinnyt rauhassa tässä näitä samoja seiniä tuijotella :).


Mutta kyllä mä vuodenaika ihminen olen muutenkin. Tykkään vuodenaikojen mukaan vaihdella kotona muutenkin vähän sisustusta. Suinkaan se ei todellakaan aina tarkoita uuden hankkimista vaan pyöritän kotoota löytyvillä kausitavaroilla ja tekstiileillä kodin ilmettä.Nyt kuitenkin hankin myös jotain uutta kotiin. 


Olohuone sai kolme uutta sohvatyynynpäällistä. Meillä on ollut jo pitkään, useita vuosia samat tyynynpäälliset mistä kyllä tykkään todella paljon edelleenkin, mutta nyt kaipasin jotain rauhallisempaa, yksivärisempää ilmettä.


Ruudulliset päälliset pääsevät pesun jälkeen kaappiin odottamaan taas seuraavaa sisustisvimmaa ;).


Nämä kolme uutta tyynynpäällistä tilasin Ellokselta. 

Samassa tilauksessa tuli myös pitkä käytävämatto keittiöön. Sen kuvaan joskus myöhemmin. Lisäksi Pääsiäisen lähestyessä ostin myös kauppareissulla Hemtexiltä tuon ison munakoristeen jossa on pupun kuva, ja pienempi keraaminen muna löytyi Sostrene greneltä.


Tuo pienempi muna pääsee lähempänä pääsiäistä olohuoneen pöydälle pääsiäisasetelmaan minkä meinaan tehdä. Olohuoneen matto on rullattu hetkeksi pois. 

Iines on edelleen valitettavasti kipeä.

Pissatulehduksen antibiootti aiheutti Iinekselle allergisen reaktion joka aiheutti sille kovan kutinan ja yhtenä yönä se oli raapinut otsansa ja silmänsä rikki. Silmää hoidettiin ensin viikko lääkkeillä, mutta Kontrollissa todettiin että silmä ei lääkkeillä parane vaan Iines tarvitsee silmän kalvon poishionnan.

Tämä tehtiinkin sitten tämän viikon keskiviikkona. Keskiviikkona saatiin uudet lääkkeet silmään sekä kipulääke.

No kipulääke aiheuttikin sitten alkaen eilisillasta Iinekselle kovan vesiripulin. Tästä lääkäri meitä varoitteli etukäteen, että näin voisi käydä... 


Nyt sitten meillä on kotona pieni raasu tötteröpää. Pientä rakasta koetellaan nyt urakalla.


Olohuoneen matto pääsee takas paikoilleen heti kun ripuli on selätetty!


Uusia sisustus juttuja on piakkoin tulossa myös lisää, uuden yhteistyön merkeissä. 

Tästä olen ollut innoissani ja en malta odottaa kun pääsen siitä teille kertomaan <3.Mutta, mitä tykkäätte uusista tyynyistä :)?

Tuliko teidän mielestänne yhtään rauhallisempi ilme näillä yksivärisillä tyynyillä? Aurinkoista viikonloppua <3.
TiinaFacebook

Instagram2 kommenttia:

  1. Matot tekee asunnon lämpimämmäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ilman muuta, näin tekee🙂. Meillä matot pääsee takaisin lattioille heti kun koiran ripuli on selätetty🙊

      Poista