sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Joulua kotiin
Olin jo hetken huolissaan missä mun joulufiilis on kun yleensä se on jo iskenyt hyvissä ajoin Marraskuussa. 


Eilen kun satoi lunta, se sitten iski ja kovaa. 

"Siitä se ajatus sitten lähti". 


Haettiin joulukuusi, iso kranssi pöydän päätyseinään olohuoneeseen, sekä muutamat muut joulukoristeet kuten Pähkinänsärkijät.


Kranssin alta piti ottaa Hattu taulu pois ja koska tämän valokuvajulisteen alla säilytyksessä meillä on myös tämä jouluinen Carl Larssonin Brita Idunana juliste, laitettiin se myös esille. 

Tällä kertaa tämä jouluinen taulu pääsi eteiseen :). Joulukuusi kannettiin sisään ja mikä itkuparka mulla meinasi päästä. Tämä niin rakastakin rakas ja ihana joulukuusi alkaa lahoamaan. Joulupukkikuusenjalassa oli jo kaksi pienempää reikää/lahoamaa kun se aikoinaan tutultamme käytettynä ostettiin ja nyt siitä irtosi yksi todella iso pala takaata, sekä pienempi palanen ihan tuosta edestä. Saas nähdä onko tämä kuusen viimeinen joulu vai saadaanko se vielä tämän joulun jälkeen siirrettyä tässä kunnossa lisää hajoamatta varastoon. 


Joulukuusenkoristeita kun varastolla valittiin Samu kysyi ihmeissään: "Missä meidän punaiset joulupallot on"??? 

Vastasin: "Mähän myin ne muutossa". 

Samu: Siis ne KAIKKI punaiset pallot?? 
Kyllähän nyt jouluna punaista pitää olla"!! 


Hupsiiii :D. On meillä punaisia "leikkisiä" koristeita, mutta yksiväriset punaiset lasipallot tosiaan myin kaikki muutossa. 


Kaivettiin eilen varastosta vaan vaaleita ja kultaisia vanhoja koristeita ja ajattelin että niillä mennään tänä vuonna, hyvin hillityllä kuusella. 


No, mites kävikään. 

Tänään käytiin Jumbossa ruoka ja muutamilla joululahjaostoksilla ja kun käytiin Sostrene Grenellä katsomassa lahjapaperi valikoimaa, tuli siellä vastaan nämä todella kauniit samettipintaiset pallot. Kysyin Samulta kävisikö nämä hänelle :D, jos ostetaan näitä muutama kuuseen niin onko hän tyytyväinen :D. 

Kyllä hän oli tyytyväinen näihin ja nyt kuusessa on myös punaisia palloja :D. No samaan syssyyn ostin neljä vihreää samanlaista palloa. 

"Joulu pelastettu" :D. 


Mä sitten kiroilen taas kun näitä pakkaan varastoon kun nämäkin ovat lasia samettipinnan alta ja koristeita on muutenkin riittämiin ja vähän enemmänkin. 

Katsotaan mitkä koristeet mahdollisesti pääsee taas sitten kiertoon seuraavassa muutossa :D. 

Nämä ovat kyllä todella kauniit, ei sillä :). 


Kuusen kuvaan teille myöhemmin. 
Tuo kuva punaisista palloista on kaupassa otettu. En suinkaan ostanut noin montaa palloa :D. Mä luulen että meidän tämän vuoden joulu on nyt kokonaan esillä. Tänä vuonna en taida kransseja laittaa edes oviin, niinkuin monesti olen laittanut. Niin nykyisessä kodissa, kuin myös edellisessä kodissa.


Kun kaivoin noita vanhoja kranssi kuvia niin vastaan tuli tämä edellisen kodin Viimeinen joulu <3. Ja omakotitalokuume kun vaan kasvaa.... 


No, tämä joulu nyt ainakin vietetään vielä tässä kodissa asuen ;).Joko te olette alkaneet laittaa joulua esille :)? 


Tiina
Facebook

Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti