sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Vaaleanpunaiset tyyny(liina)t



























Vaaleanpunainen on alkanut valtaamaan kotiamme :).


Kerroin aiemmin, että olen jo löytänyt aivan täydellisen kauniin väriset Gantin lakanat, mutta muhun on iskenyt kauhea piheys ja enemmänkin säästäminen on päivän sana, joten en ole vielä raaskinut niitä lakanoita ostaa. 


Voi olla, että kohta jäädään ilman niitä jos liian kauan odotan, mutta eipä tuo maailmaa kaataisi.


Käytiin viikolla sen verran Stockalla hulluilla päivillä, että ostettiin Samulle vakkari t-paitoja mitä meillä on ollut vuosia tapana sieltä ostaa.

Mä pyörähdin yläkerrassa (Jumbon Stocka) että katsoin vuodevaatteet läpi ja mitkä pellavaiset "Hattara" tyynyliinat mä löysinkään.


Samaan sarjaan olisi ollut pussilakanakin, mutta päädyin ostamaan vaan nämä tyynyliinat 60x80cm, jättityynyliina koossa. 


Meillä on pellavapussilakana + tyynyliinasetit normi koon tyynyihin sekä valkoisessa, että vaaleanharmaassa värissä ja ajattelin, että nämä vaaleanpunaiset isossa koossa täydentäisi näitä pellavalakanoita.

Jättityynyliinoja meillä ei muutenkaan ollut kun yhdet entuudestaan joten on ihan kiva saada vaihtelua niihin.


Vaaleanpunaisesta tuli mieleen, että 14v sitten kun viimeksi tätä kotia remontoitiin, harkittiin keittiön katon maalaamista juurikin tämän vaaleanpunaiseksi.

Näin silloin muistaakseni Ikean kuvastossa kuvan vastaavanlaisesta keittiöstä jossa seinät oli valkoiset ja katto vaaleanpunainen. Se oli ihan älyttömän upea!

Se oli sopinut siihen reilu kakskymppisen asuntoon hyvin, mutta nyt lähempänä 40 vuotta, en osaisi kuvitella keittiön kattoni olevan vaaleanpunainen.

Sen sijaan kodin tekstiileissä ja piensisustuksessa väristä kyllä pidän pienissä määrin :).



Meillä on takapihalla hyvinkin keväinen tunnelma. 

Aurinko on sekä sulattanut, että kuivattanut jo tämän puolen talosta niin keväiseksi. Ihailtiin Iineksen kanssa päiväkenkillä myös esiintulleita kukkia <3.



Kotia ja töitä, eli perus arkea tänne. Jännityksellä katsottu uutisia mitä hallitus päättää. Onko mulla kohta piiitkä "loma" vai mitä.

Olen itse niin kypsä jo koko tähän Koronaan, ja sen tuomiin muutoksiin ja haasteisiin, että en edes jaksa ottaa siihen itse enää kantaa näkyvästi.

Tulee mitä tulee ja sillä mennään sitten. 

"Pidetään sitten Suomessa ainakin Alko pystyssä, kun muita yrityksiä kaatuu kuin sieniä sateella". 

Ei hyvä!!!

Ja niin surullista! 



Mutta tosiaan, yritän itse olla murehtimatta liikaa ja keskittyvä vaan iloisiin asioihin :). 



Tämä keväinen viikko sai mut myös suunnittelemaan parvekkeen sisustusta, siitä pian lisää! 




Tiina



Facebook

Instagram






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti