lauantai 20. huhtikuuta 2019

Makuja maailmalta - pääsiäisbrunssi
























Kyllähän pääsiäiseen nyt yksi brunssi aina mahtuu ;).


Pöydässä oli tällä kertaa enemmänkin ulkomaiden tuliaisia. 

Amsterdamista toin tuliaisina mm. juuston, kuivatut hedelmät ja vohvelit. 


Ja niin, nuo kauniit hopeisen väriset, pienet salaatti/kakkuhaarukat. 


Tee ja hunaja puolestaan on viimeiseltä Lontoon matkalta tuotuja... 


Näin pääsiäisen kunniaksi pöydässä oli hieman myös kuplivaa! 



Mä rakastan tehdä brunsseja ja kaunis kattaus on ehdottomasti puoli ruokaa!!



Pieni servettivinkki vielä pääsiäisen pöytiin:

Hauska pupu syntyy helposti servetistä ja vaikka keitetyistä kananmunista ja rusettinauhasta. 

Aika söpö olisi varmasti myös jos kananmunalle piirtäisi vielä silmät, nenun ja suun. 


Mä puolestani kiedoin servettiin ihan muoviset pääsiäismunat koska leipien välistä meillä löytyi paistetut kananmunat. 



Mulla on tässä seuraavaksi edessä porkkanakakun leipominen huomiselle pääsiäisaterialle. 

Olen vuosien varrella kokeillut montaa eri porkkanakakkuohjetta, mutta voin vannoa, että tämä on maailman paras resepti.
Viime pääsiäisenä tein samalla reseptillä, enkä varmasti tee enää millään muulla.

Paitsi, korkeintaan gluteenittomana versiona ;).


Nyt painelen keittiöön ja toivottelen ihanaa lauantaita <3.





Tiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti