sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Viikon kuulumisia

 























Hyvää iltaa :).


Täällä on takana rauhallinen kotiviikonloppu. Valmistauduttu hieman ensi viikon Ruotsin reissuun katsomalla vaatteita valmiiksi ja paketoimalla Felician, kummityttöni ylioppilaslahja. 
Sää ei näyttänytkään enää niin helteiseltä, niin mukaan täytyykin pakata lämpimämpiä vaatteita hellevaatteiden sijasta. Toivonmukaan nyt joka päivä ei sataisi!!

Vanhempani lähtivät jo tänään Ruotsiin ja meille on varattu sieltä kuuden hengen mökki. Teresa ja pikku-T lähtee meidän mukana sitten keskiviikko ilta laivalla perässä.

Alku viikko siis vielä töitä jonka jälkeen koittaa pieni pitkäviikonloppu matka :).

Kun kalenteria katsoo, niin työpäivät käy kyllä vähiin ennen Heinäkuun lomaa. Ruotsin reissun jälkeinen viikko on taas Juhannusviikko ja sekin lyhennetty työviikko. Juhannuksen jälkeen sitten yksi viikko vielä töitä ja meitä odottaa neljän viikon loma. Ihanaa :).


Leonan synttärikakku on tilattu ja kertakäyttöastiat, ilmapallot ja muut koristelutilpehöörit tuli jo postilla kotiin. Rakastan järjestää juhlia ja mikä olisi ihanampaa järjestää juhlat kun omalle tyttärelle <3. Tämän vuoden synttäreiden teemana on huvipuisto/sirkus. Kunhan neiti vanhenee ja osaa alkaa itse toivoa, saa hän valita tietenkin itse omien synttäreidensä teeman :).

Takana on kyllä maailman ihanin ja mieleenpainuvin vuosi <3. 


Nyt lähden suihkuun, iltatoimiin ja nukkumaan. Hyvää yötä :).





Tiina






Facebook
Instagram


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti