keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Leonan kesävaatteet

 


















Leonan kesävaatteita kävin läpi ja samalla teille kuvasin osan, mitä puhtaana oli :).

Ihania eikö <3 ?

Siis mä rakastan näitä pikku tyttöjen vaatteita. Osa on kyllä semmoisia mitä itsekin voisin käyttää jos vaan aikuisille olisi kokoja ;).


Raitaa, ruutua, kukkaa, värejä, kirsikan ja sitruunan kuvia - ihanan raikasta ja kesäistä.

Alimman kuvan vaatteet, mekko, romper, panta ja pompulat ovat siskoni Taijan tekemät ja hän lähetti ne keväällä Leonalle <3. Ne ovat vielä vähän reilun kokoiset, mutta otetaan käyttöön kun ovat sopivat.

Ja ei, tässä ei toki ole kaikki hänen vaatteensa, Leonalla on jopa liikaa(kin) vaatteita, mutta se helpottaa kun meillä ei ole omaa pesukonetta. Kun ollaan pyykkituvan varassa ja nykyään kerkiän sinne kerran viikossa, ei tule paniikkia ettei olisi puhdasta vaatetta päälle.

Viime viikolla pesin 8 koneellista pyykkiä, oli siinä tosin mökiltäkin jotain pesussa, mutta kyllä meillä se 6 koneellista joka viikko pyörii. Onneksi meidän pesutupa on varustettu kahdella pesukoneella ja kuivausrummulla, viime viikon 8 koneellista pesin 2h45min ajalla. Tehokasta!


Leonalla on toki myös erilliset "huonommat" pihavaatteet, maassa kun tuo neiti nykyään möyryää ja konttaa ja on välillä niin hiekassa ja "mudassa". Välillä ollaan kyllä pihallakin niissä "siistimmässä" vaatteissa kun aina ei jaksa vaihtaa. Ne on vaan vaatteita ja jos joku ei tule puhtaaksi, se ei sitten tule :). Ei haittaa!



Me lähdetään ensi viikolla Ruotsiin siskoni luo, kummitytön ylioppilasjuhliin ja tällä viikolla meidän täytyy myös alkaa pakata matkavaatteita. Melkein voisin pakata osan näistä vaatteista suoraan jo kassiin kun nyt puhtaana ovat.


Samun kanssa monesti nauretaan, että Leona pukeutuu meidän perheessä parhaiten ja omissa vaatteissa ja pukeutumisessa olisi parantamisen varaa. Jotenkin sitä vaan tulee tuolle pienimmälle vaan ostettua niitä vaatteita. Toki jo ihan kasvun takia hänelle saa olla vähän väliä ostamassa isompaa kokoa ja tästä syystä hän parhaiten pukeutuukin. 
Meillä on 74cm tällä hetkellä Leonalla käytössä. Muutama 68cm vielä mahtuu ja parit pienet 80cm vaatteet olen myös ottanut käyttöön.



Nyt neiti alkaa heräillä päikyiltä, mukavaa päivää kaikille.







Tiina






Facebook
Instagram





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti