sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Mökki kesäkuntoon -Beach house

 


































Kesän ensimmäinen mökkiviikonloppu takana <3.



Ihan valmiiksi en vielä kaikkea saanut talven jäljiltä, mutta koko kesä on aikaa laittaa paikat kuntoon. Mm. yksi verho pitää vielä laittaa pinnasängyn takana olevaan ikkunaan, pari ylimääräistä mattoa viedä varastoon ja jos jaksan niin pöytäliina ja kaitaliina pitäisi silittää.

Vanha valkoinen korituoli pääsi terassille jotta saatiin Leonalle pinnasänky mahtumaan. Isäni on aikoinaan tehnyt tuon pinnasängyn siskolleni Teresalle. Se on minusta älyttömän kaunis sydänkaiverruksineen. 
Mökillä oli myös kaksi vanhaa syöttötuolia entuudestaan, punainen ja valkoinen ja tuo valkoinen nyt sopi värinsä puolesta ehdottomasti paremmin meidän mökkiin :). Punainen jäi päämökkiin.


Pari pientä sadekuuroa saatiin, mutta muuten oli aivan upea viikonloppu. Leona kotiutui mökille todella hyvin, eikä oikeastaan yhtään ihmetellyt missä ollaan. 
Pinnasänky laitettiin kuitenkin yöksi niin että hän näki meidät heti kun heräsi.


Mutta hyttysten määrä, se oli järkyttävä! Onneksi hyttyset ei ollut Leonasta kiinnostuneita, me sen sijaan ollaan Samun kanssa ihan syötyjä :D. 

Ja voi elämä mikä fiilis oli päästä saunaan taas vuoden jälkeen. Kahtena iltana saunottiin rauhassa kun vanhempani katsoivat Leonaa. Kesän ensimmäiset grillailut myös takana. Samu grillasi kanaa, perunoita ja bataattia ja isäni savusti kirjolohta. Niin oli hyvää!



Nyt nukkumaan, hyvää yötä <3.






Tiina






Facebook
Instagram
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti