lauantai 23. maaliskuuta 2024

Pääsiäispupuja & Leona 9kk

 







































Viime yönä Leona heräsi vaan kerran, klo:03.30. Miten luxusta! 9kk:n ajan olen parin tunnin välein hänen kanssaan herännyt, joten yksi herääminen yössä oli oikeasti IHANAA!

Pitkästä aikaa tuntui siltä että olen oikeasti nukkunut. Heräsin jopa tänä aamuna ensimmäisenä kaikista, jo ennen klo:07.00. 

Leona heräsi 07.15 ja kahdeksalta oltiin jo kaikki ylhäällä.

Aamupalat ja suihkut, ja päivä voi kunnolla alkaa. 

Kymmenen aikaa alkoi Leona ensimmäisille (puolen tunnin) päikyille. Samu lähti pesemään autoa ja mulla oli hetki omaa aikaa. 
Mietin menenkö Leonan viereen hetkeksi lepäämään, mutta ei, en mennyt kun ei mua väsyttänyt. Päätin sen sijaan pikaisesti siivota, kattaa jo pöydän, sekä kerkesin myös koristella huomiset virpomis vitsat. Ja kyllä, meidän 9kk:n menee mummille ja papalle virpomaan ;).


Ja tosiaan, Leona täytti torstaina 9kk <3.


Ajatella, hän lähenee hurjaa vauhtia vuoden ikää!


Päikkyjen jälkeen leikittiin ja kun Samu tuli kotiin, rupesin laittamaan ruokaa. Kokeilin uutta lihapullareseptiä jonka sain viikolla asiakkaaltani. 
(Kiitos Lotta, olivat super maukkaita, teen varmasti uudestaan :) ).



Ja. 
Meillä kävi tänään myös pääsiäispupu tuomassa Leonalle yllätyksen.
Yllätysmuna sisälsi kevättakin ja Petteri Kaniini pehmot.


Ja MIKÄ RIEMU! 

Voi sitä ilon ja riemun määrää kun Leona munaa avasi. Jo pelkkä keltainen rusettinauha oli hänestä niin ihana. Puhumattakaan munan sisällöstä.

Tästä Pääsiäisen yllätysmunasta tehdään meidän Pääsiäiseen perinne joka tehdään joka vuosi. Kunhan Leona kasvaa, täyttyy muna todennäköisesti pääsiäiseen liittyvillä askartelujutuilla ja kenties jollain pääsiäiskarkilla.



Huomenna mennään mummille ja papalle Palmusunnuntain viettoon, syömään ja virpomaan.


Ihanaa viikonloppua kaikille <3.







Tiina





Facebook
Instagram






































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti