perjantai 15. maaliskuuta 2024

Kuulumisia

































Kaksi viikkoa töitä takana!


Heiiii :).

Niin se vierähti kaksi viikkoa niin nopeasti, että jäi tänne kuulumiset kirjoittamatta.

Töihin paluu tapahtui yllättävän helposti. Jo toisen päivän kohdalla tuntui siltä etten ole ollut päivääkään pois töistä. Päivät ovat täyttyneet vanhoista asiakkaistani ja on ollut älyttömän ihana nähdä vanhoja vakkareitani ja kuulla heidän kuulumisiaan. Mun työssä parasta on asiakkaat. Ja mikään ei ole ollut ihanampaa kun nähdä vanhojen asiakkaiden varaavan aikoja äitiyslomani ja vuoden poissaoloni jälkeenkin. Tosin aika sen vasta näyttää minkä verran asiakkaita palaa, mutta ensimmäinen kuukaus täyttyi kokonaan pelkistä vanhoista asiakkaistani <3.



Leona ei ollut muutoksesta moksiskaan. Ainakaan me ei olla huomattu hänessä yhtään mitään muutosta. 
Eilen vanhempani olivat häntä hoitamassa ja mun töihin lähdön hetkellä mulla kostui silmät. Leona vilkutti mulle mummin sylistä oma-aloitteisesti, ensimmäistä kertaa. Hän on nyt parin viikon ajan sisällä vilkutellut satunnaisesti ja eilen hän selkeästi ymmärsi kun laitoin kenkiä jalkaan, että nyt äiti lähtee taas. 
Mutta koska itkua ei tule, mun on helppo töihin lähteä. Kahden viikon sisällä tosiaan vanhempani olivat kerran Leonaa hoitamassa, muuten saatiin vuoroteltua Samun kanssa töiden ja Leonan hoidon kanssa.

Vapaapäivinä ollaan säiden salliessa ulkoiltu ja vietetty ihanaa perhe aikaa <3.

Laitoin pääsiäistä esille ja Prismasta ostin ruokakauppareissulla kestopajunkissoja, muutaman pupun, valkoisen munan, sekä vaaleanpunaisen (karkki)kulhon. Niin ja super värikkäitä sulkia jotka ei tosin näissä kuvissa näkynyt. 
Leonan syntyminen on tehnyt pyhistä merkityksellisempiä. Tai en osaa ehkä kunnolla selittää tätä, mutta yritän :). Sitä jotenkin haluaa luoda pyhiin omia juttuja nyt kun on lapsi. Vaikka olenkin kausi-ihminen ja olen aina tykännyt koristella kotia eri juhlapyhinä, nyt sen jotenkin tekee erilailla. 
Ennen riitti että oli valkoiset sulat pajunoksissa ja Arabian pikku puput jossain pöydällä. Nyt sitä haluaa tuoda ne pääsiäisen kaikki kirjavat värit, vaikkakin sitten niissä sulkien muodossa, mutta sitä haluaa luoda tiettyjä muistoja ja perinteitä Leonalle ihan pienestä pitäen.


Vaikka Leona vielä 68cm:n vaatteisiin vielä mahtuukin, aloin jo pesemään 74cm vaatteita ja otetaan niitä jo käyttöön. Sukkia, sukkahousut, parit lapaset kevääksi, aurinkolasit, sekä alesta bikinit ostettiin tuossa juuri neidille. 



Mutta juu. Töihin paluuta jännitin aivan turhaan. Miten Leona kaikkeen reagoi ja miten itse yövalvomisilta jaksan. Kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin :). Lisääntynyt valon määrä auttaa varmasti myös. 
Meillä ei enää lunta edes paljon ole ja katuja on putsattu talven jäljiltä. Lenkkarit kaivoin jo esiin ja otin käyttöön. Kohta toivonmukaan saa alkaa paksumpia takkeja pesemään ja pakkaamaan pois. Leonaakin odottaa kaapissa aivan super suloinen kevät takki ja pupu kengät.



Äitini on kutonut Leonalle aivan ihanan Lumimarja villahaalarin sekä villatakin. Tänään käytiin vanhemmillani ja saatiin nuo jo mukaan. Valkoinen villatakki on vielä iso, mutta kutimilla on äidilläni tulossa vielä beigenä Lumimarja sarjan villatakki, eli haalarin kanssa samaa sarjaa, sekä pitkät villasukat. Jos muistan oikein, oli myös joku myssy näihin tulossa. 

Aivan ihanat eikö <3 ?


Meillä on viikonloppu ihan vapaata kokonaan. Jos huomiselle ei olisi luvattu niin huonoa säätä, olisi meillä ollut Korkeasaaren retki suunnitteilla, mutta tehdään se joku toinen kerta.


Elämä muuttui tietyllä tavalla paljon mun työhönpaluun vuoksi, mutta tämä tuntuu todella hyvältä, koko perheestä. Rytmiin jo aletaan hyvin tottumaan :). Ja tärkeintä tietenkin on että Leona ei ole muutokseen mitenkään huonolla tavalla reagoinut!




IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3.


Ja ps. jos tarvitset kampaajaa (Helsingistä), haluat nähdä minkälainen tyyli minulla on hiuksia tehdä, laitahan mulle yksityisviestiä niin kerron mistä sivuni ja mut löytää :). Yritän välttää kampaamoni nimen "huutelemista" täällä :).




Tiina





Facebook

Instagram








.










 

2 kommenttia:

  1. Hei minä olisin kiinnostunut uudesta kampaajasta,en ole facebookissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kampaamoni on Hiuskulma Viikki. P. 0442407115. Kampaamolla on ainoastaan Facebook sivut. Pääset ne näkemään Googlen kautta vaikka et olekaan Facebookissa. Yst. Tiina

      Poista