sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Lettukestit ja kuulumisia

 
























Heippa :).



Taas on yksi viikko hujahtanut yhdessä vauhdissa. Äitiyslomani käy vähiin, enää vain kaksi kokonaista viikkoa jäljellä.

Olen käynyt monenmoisia tunteita läpi äitiysloman loppumisen vuoksi. Ristiriitaisia tunteita. Haluaisin kyllä olla pidempään Leonan kanssa kotona, mutta niinkuin olen aiemminkin sanonut, en halua menettää kaikkia asiakkaitani.

Yhdenkin asiakkaan menetys on ikävää, mutta sen olen jo etukäteen joutunut hyväksymään, että jonkun asiakkaan varmasti menetän kun 13kk olen joutunut pitämään kampaamoa kiinni. Olen kuitenkin päättänyt iloita kaksinverroin niistä vanhoista asiakkaista ketkä palaavat luokseni <3.

Maaliskuun ajat ovat jo kokonaan myyty, eli kyllä sieltä moni asiakas on palaamassa luokseni, mistä olen niin kiitollinen <3. 
Alku on varmasti kiireinen ja vasta myöhemmin näkee mikä tuntimäärä on itselle hyvä oman jaksamisen ja perheelle jäävän ajan vuoksi myös. Viikonloput pidän vapaana, muuten emme näkisi Samun ja yhdessä perheen kanssa riittävästi. Neljä lyhyttä päivää viikossa on tarkoitus tehdä. 


Vähän jännitän töihin paluuta, lähinnä jaksamisen kannalta. Leona herää vielä läpi yön 2-3h välein, eli nukkumiseni on hyvin katkonaista. Ja työpäivinä ei edes lyhyille päiväunille enää ole mahdollisuutta.

Mutta eiköhän tuohon rytmiin totu ja jospa Leonan nukkumisrytmi jossainkohtaa hieman parantuisi :). Kesää ja valoisampaa aikaa kohti onneksi mennään :).




Oltiin lauantaina vanhemmillamme yhdessä Teresan perheen kanssa. Pappa teki lohikeittoa ja mummi ja Teresa paistoi vohveleita. Pinaatti- ja normi vohveleita.


Käytiin myös hetki ulkoilemassa ja Leona pääsi pulkkailemaan mikä oli hänestä super hauskaa hymystä päätellen :).


Leona pääsi myös meidän vanhaan keinuun keinumaan mummilla ja papalla. Äitini ja isäni on keinun 80-luvulla tehnyt yhdessä meille :).

Leona on kovin tykästynyt vanhempieni sekä Teresan koiraan. Todella kiva kun Leonan elämässä on läheisten koiria kun meillä ei tällä hetkellä omaa koiraa ole.


Jos mä en palaisi nyt töihin, oma koira olisi ihana, mutta ei, nyt ei olisi vielä sitä aikaa mitä koiranpentu vaatisi. 

Leona tosiaan ei aloita koko tänä vuonna vielä päiväkotia, vaan me hoidetaan hänet itse. Aina jompikumpi meistä, minä tai Samu on Leonan kanssa kun toinen on töissä. Joskus ehkä mummi ja pappa tulee muutamaksi tunniksi Leonaa hoitamaan jos meillä tulee päällekkäisyyksiä töihin Samun kanssa :).





Nyt menen vielä hetkeksi Samun ja Leonan kanssa leikkimään uusilla palloilla jotka Leona viikolla sai. Kohta on Leonan iltapuuron ja iltatoimien aika.

Mukavaa iltaa :).






Tiina






Facebook
Instagram





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti