tiistai 10. lokakuuta 2023

Kuulumisia



























No nyt tuli oikein kunnon sekalainen skaala kuvia viimeiseltä viikolta, mutta haitanneeko tuo :).


Viime viikolla meillä oli Leonan 3kk:s neuvola, tosin sinä päivänä kun neuvola oli, täytti hän kyllä jo 3,5kk:tta. Neuvolaa kun pari kertaa siirrettiin...

Neidin 3,5kk:n mitat oli 57cm ja 5,9kg <3.

Vielä 56cm vaatteita käytetään, mutta myös niitä pienimpiä 62cm:ä hihoja käärien :).

Alakäyrällä meidän neiti kasvaa, mutta onhan hän keskonen. Kerkiää vielä ottaa kasvua kiinni.

Hän sai nyt kolme rokotetta ja toisesta rokotepiikistä tuli niin hirveä huuto, että hyvä että en itse ruvennut itkemään. Musta on aivan kamalaa jos Leonaa sattuu!
Ensimmäinen kuumekin meillä koettiin samana iltana rokotteen takia, mutta saatiin se onneksi kuumelääkkeellä alas vaikka se hiukan mut säikäyttikin kun nousi niin vauhdilla.

Meidän pikku prinsessa se kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia ja sitä on aivan ihanaa seurata.
Ajatella että hän täyttää jo 1,5 viikon päästä 4kk:tta ja saadaan aloittaa kiinteiden ruokien maistelu. Sitä odotetaan innolla :).

Ostettiin Leonalle uusi -/ toinen sitteri, jossa on sitten helppo aloittaa myös syöminen ennenkuin siirrytään joku päivä syöttötuoliin.
Ostettiin sitteriin myös tuo lelukaari joka on kokonaisuudessaan osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. Leona viihtyy siinä jonkun aikaa todella hyvin yksinäänkin, niin mä oon saanut myös syödä esim. lounasta rauhassa.

Lounaasta puheenollen, olen herkutellut useampana päivänä lounaaksi "Saaristolais lautasen", silakkamarkkinoiden tuliaisilla, namskis :).



Viime lauantaina Karoliina laittoi aamulla viestiä extempore onko meillä mitään, että halutaanko me mennä heille syömään ja kylään.
No eihän meillä mitään ollut, joten päästiin valmiiseen pöytään kun Karoliina oli tehnyt lasagnea.
Pikku-T lähti taas meidän mukaan ja näin me oltiin lauantaita viettämässä Karoliinalla kera omat ja lainalapset <3.


Tällä viikolla viikko alkoi aivan ihanalla parin tunnin vaunulenkillä Emilian kanssa ja päädyttiin vielä lenkin jälkeen kuumille kaakaoille ja jaetulle kakkupalalle.
Sen verran oli viileä sää jo, että sai pukea kunnolla lämmintä päälle meille molemmille.
Hauska sattuma oli, aivan kun meillä olisi Emilian kanssa ollut sama "Dress code": mustat trikoot, musta tikkitakki, lenkkarit ja beige panta. Oltiin melko kaksosina liikenteessä :D. Ulkoillessa kuitenkin hiki tuli ja Leonakin oli makuupussissa ja vaunujen kuomun suojassa. Nämä Bugaboon vaunut on ollut kyllä aivan huiput!!
Aivan huippua on kyllä myös kun yksi läheisimmistä ystävistä on samaa aikaa äitiyslomalla ja kun vielä asutaan reippaan kävelymatkan päästä toisistamme.




Mitäs muuta meille kuuluu...

Mä varasin itselleni rautainfuusion yksityiseltä ensi kuulle. Tottapuhuen mua ärsyttää aivan super paljon kun en saanut infuusiota Naistenklinikan kautta. He kuitenkin mokasi mun sektion, kun se palanen istukkaa oli vahingossa kohtuuni jäänyt. Sen takia vuosin verta "ämpäri tolkulla" ja varastoraudat hupeni tyhjiin. Mulla oli todella hyvä Ferritiini ennen tätä hurjaa verenvuotoa, mutta nyt ne oli lähes nollissa. Kärsin lähes kaikista oireista mitä tästä johtuen voi tulla, eli pakko mun on se vaan yksityiselle maksaa ja saada itseni kuntoon.
Ei ikävä kyllä pisteet noussut yhtään mitä mun hoitoon raskauteen ja synnytykseen liittyen tuli. Lääkäri ei edes vastannut mun soittopyyntöön minkä hänelle jätin vaikka soittelin vielä perään.
Murrr! 
Juu ei, aika huono maku totta puhuen jäi koko tästä casesta suuhun.


Mutta hoidan itseni kuntoon yksityisellä nyt sitten. Näin sen ei kyllä olisi pitänyt mennä!



Takas iloisempiin juttuihin :).

Halloween lähestyy ja mä kutsuin perhettä meille naamiaisiin :). Halloween on yksi juhla josta toivoisin tulevan meidän perheelle vuosittainen perinne jota jollain tavalla juhlitaan.
Jos vaan olisi se isompi koti, olisin kutsunut mukaan ystäviä perheineen. Mutta joku päivä <3.


Niin paljon kun juhlia rakastan, nyt lapsen myötä saa kunnolla hassutella myös naamiaisten merkeissä. Tosin on sitä ilman lastakin hassuteltu ;).
Mutta nyt sekin tuntuu erilaiselta :).
Sitä siis odotellessa!


Tämmöistä tänne, loppu viikosta olisi tarkoitus lähteä käymään mökillä laittamaan mökki talvikuntoon.






Tiina





Facebook
Instagram
































 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti