keskiviikko 2. elokuuta 2023

Kummikutsu

 



















Kummikutsu <3.


Meidän Jellonan ristiäiset ovat loppukuussa ja halusimme pyytää kummeja tavalla joka olisi muutakin kuin kysymys:
"Tulisitteko meidän pienen neidin kummeiksi"?


Näinpä tilasin netistä ihanat kummikutsukortit, ostin kauniit pienet rasiat ja silkkinauhaa, teetätettiin 4-D kuvat ja täytettiin rasia vielä suklaalla.

Näin oli meidän kummikutsut valmiina ojennettaviksi läheisille ystäville ketä kummeiksi pyysimme <3.


Ja he vastasivat kutsuun silmät kostuneina ja onnellisina "kyllä" <3.


Meidän Jellona saa neljä aivan ihanaa kummia, Karoliinan ja hänen miehen, sekä Helin ja hänen miehen <3.


Kastepapiksi tulee myös ystäväni kuka vihki meidät avioliittoon 11v. sitten <3.



Jellonan nimi on jo oikeasti rekisterissä. Ilmoitin hänet jo viime viikolla väestötietokeskukseen jotta saatiin hänelle Kelakortti Syyskuun Ahvenanmaan matkaa varten. Näin ei tarvitse jännittää ehtiikö kortti tulla ennen reissua jos nimi olisi ilmoitettu rekisteriin vasta ristiäisten jälkeen :).

Kortti saapui jo tämän viikon maanantaina, neidin ensimmäinen oma posti <3.

Nopeaa toimintaa oli :).



Nyt pitäisi selvittää mistä tilata hyvät voileipäkakut, tilata kukat (vaaleanpunaisia Hortensioita jos niitä vaan saa Elokuun lopulla), suunnitella makeat tarjottavat, kakut jne. jotka meinasin että tehdään itse. 
Vähän mietin jos tehtäisiin samat vadelma-valkosuklaa juustokakut mitä leivottiin Jellonan sukupuolenpaljastusjuhliin. Se on hyvä ja takuuvarma resepti millä olen aina onnistunut :).

Lisäksi mietin jos tehtäisiin cake popseja, niitä en ole ennen tehnyt joten ne täytyisi harjoitella kyllä joku päivä ennen juhlia osaanko niitä edes tehdä :). Helppoja niiden pitäisi ymmärtääkseni olla ja yhden helpon ja hyvänkuuloisen reseptin jo löysinkin.


Mun ja Samun juhlavaatteet kenkiä lukuunottamatta on ostettu, mutta itse pienen neidin juhlavaatteet on vielä miettimättä.
Samoin kastemekko. Kastetaanko hänet samassa suvun puvussa missä mm. minutkin on kastettu vai hankimmeko hänelle oman, yhden pitsisen mekon jota olen ihaillut.



Iloista päivää kaikille!






Tiina





Facebook
Instagram




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti