keskiviikko 6. heinäkuuta 2022

Lounasta & Mykonos pellavashortsit






















Ollaan taas Turuntiellä autossa matkalla takaisin mökille, mutta oltiin 1,5 päivää tässä kotosalla käymässä. 

Meillä oli Helsingissä hoidettavia asioita parina päivänä joten käytiin välillä taas kotona. 

Hangon retkellä käytiin By Pias myymälässä ja näin siellä aivan ihanan pellava mekon. Päivä oli niin kuuma ja hikinen että en silloin jaksanut alkaa mekkoa sovittamaan vaikka se olikin aivan I h a n a. 

No, sehän jäi kummittelemaan mun mieleen pahasti ja käytiin eilen sitten Helsingin Tuomarinkylän By Pias myymälässä katsomassa onko niitä mekkoja siellä. 

No eipä ollut, Hanko oli ainoa paikka verkkokaupan lisäksi missä mekkoa olisi ollut :). Mutta ihana myyjä tilasi mulle mekon Tuomarinkylään ja menen sitä sitten ensi viikolla sovittamaan. 

Löysin kuitenkin aivan ihanat Mykonos pellavashortsit ja vielä puolen hinnan pöydästä. 

Mulla ei itseasiassa ole tällä hetkellä mitään siistejä shortseja, vain parit college shortsit joten olipa kiva löytö :). 

Vähän vaihtelua mekoille :). 

Olen asunut lapsuuteni hyvin lähellä Tuomarinkylää ja ne kulmat ovat erittäin tuttuja ja tuo Tuomarinkylän kartano miljöö on vaan aivan super kaunis <3.



Lounasta syötiin taas vuorostaan meidän kodin lähellä, vakkari lounas paikassa. 

Kaupungissa kun käytiin, oltaisi käyty jätskillä Kaivarissa Mattolaiturin jätskikioskilla mutta eihän sitä koko kioskia enää ollutkaan. Se oli kioski mistä sai vanhanajan vaniljapuikkoja ja niitä käytiin aina kesäisin herkuttelemassa mutta harmi kun koko kioski oli hävinnyt. 


Hoidettavat asiat saatiin kuitenkin hoidettua ja laitettua myös mun vanha auto myyntiin. 


Nyt siis takaisin mökille ja huomenna olisi tarkoitus tehdä joku päiväretki jonnekin "missä aurinko paistaa" :). Naantali, Fiskars tms joka on suht lähellä meidän mökkiä. 



Aurinkoa ja iloa päivääsi <3.






Tiina





Facebook
Instagram














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti