perjantai 29. heinäkuuta 2022

Loma eväät & lounasta








Lomalla, reissussa, ulkomailla iso osa lomaa on ruoka ainakin omasta mielestä. 

Ruoka on iso osa lomaa jotka osan voi vielä muistaa vuosienkin päästä!

Enkä tarkoita nyt että silloin pitäisi syödä masut täyteen herkkuja, vaan sitä että pääsee maistelemaan ja syömään jotain muutakin ja sitä samaa mitä aina arkena syömme.


Meille ainakin ruoalla loman aikana on iso merkitys. 

Ja toki vielä jos valitsee loman missä itse ei tarvitse ruokaa tehdä, ainakaan joka päivä, tuntuu se vielä enemmän lomalta. 


Tänään on periaatteessa meidän virallinen ensimmäinen lomapäivä, periaatteessa se on vasta ensi maanantaina ja tänään on vielä vapaapäivä... 

Tämä päivä alkoi mulla labrassa käynnillä, sitten siihen kuului työasioiden hoitamista joka tarkoitti tänään tukussa käyntiä ja "hiusvärien ja shampoiden" ostoa.

Ja sitten on vielä se lääkäri käynti Felicitakseen. 

Eli tämä päivä nyt menee lähinnä asioiden hoitamisissa. 


Lounas oli tänään valmista. 

Salaatit ja kerrosjogurtit parvekkeella, mutta ah, se oli niiin hyvää. 

Finnairin mustikkamehu maistuu myös omalla parvekkeella ja myöhemmin myös Kreikkalainen jogurtti hunajan kanssa ;).


Nyt kun lomaillaan Suomessa, saa pienillä asioilla kuitenkin loman tuntua, kuten sillä että lounas ei ole se kasvissosekeitto & raejuusto, mitä syön lähes joka päivä. Toki siitä tykkäänkin todella paljon. Kokkikartanon uutuus bataatti-inkiväärikeitto on ollut mun lounaslistalla jo monta viikkoa :D. 


Sää viileni kyllä melko paljon, mutta loma on silti loma :). 


Mukavaa perjantaita! 




Tiina




Facebook

Instagram







2 kommenttia:

  1. Meillä kans ruoka näyttelee aika isoa roolia niin meidän arjessa kuin lomallakin. Mun mies aina nauraa että muistan ihan lapsuudesta saakka useat tapahtumat ruuan kautta - tasan tarkkaan muistuu mieleen mitä on syöty Särkänniemessä, telttareissussa, kummitädin luona jne jne. 😄 Tai jos mies kysyy että muistatko kun käytiin "siellä ja siellä" ja mä kysyn et "oliks se just se reissu kun syötiin sitä erityisen hyvin loimutettua lohta" 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta näin se juuri on ja menee, itsellä ihan sama juttu😊. Ja jos jotain Makuja maailmalta itse kaipaan, on se kyllä aito Kreikkalainen ruoka🇬🇷.

      Poista