sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Joululahjat
Tämän vuoden joululahjat ovat paketoitu ja näyttävät tänä jouluna tältä!


Kiireisen joulunalusajan takia olen ollut lahjoissa tänä vuonna erittäin aikaisin liikenteessä.


Kuvien paketeista on jo kuusi pakettia lähtenyt maailmalle ja huomenna lähtee Ruotsiin seuraavat kolme pakettia siskon perheelle.


Aikuisten kesken ostamme korkeintaan jotkut hyvin pienet lahjat, mutta niin siskojeni lapsille, kuin kummilapsille, annamme aina jouluna paketit.


Vaikka näistä lahjoista siis suurinosa onkin pienille lapsille, paketoin lahjat silti aina omalla, hillityllä tyylillä.
En niihin värikkäisiin "Nalle Puh" papereihin...


Sen sijaan lahjassa mietin aina lahjansaajaa.

On lahja mikä lahja vaan, tärkeintä on, että se on lahjansaajan "näköinen", eikä antajan!Koska tänä jouluna olemme koolla pienellä porukalla, on itse jouluaattona meidän kuusen alla vain pari pakettia, kaikki muut lähtevät tässä pikkuhiljaa niiden saajien koteihin.Seuraavaksi mulla onkin tässä pakattava oma matkalaukku <3.

Mulla on edessä kolme päivää töitä ja ensi viikon torstaina me ollaan Karoliinan kanssa Finnairin siivillä menossa kohti Roomaa <3.


Pieni joululoma mitä parhaimmassa seurassa edessä, ennen kunnon joululomaa.

Nyt voin jo myöntää, että odotan kuin kuuta nousevaa sekä tätä Rooman reissua, että varsinaista 1,5 viikon mittaista joululomaa.

Samoilla silmillä kun olen 1,5v tehnyt ilman lomia töitä, alkaa se hieman jo tuntumaan.

Mutta ihan pian <3.Siitä puheenollen, kävin juuri hakemassa varastosta matkalaukun ja alan nyt pakkaamaan koska alkuviikko menee vielä kiireisesti töissä :).


Kohta saadaankin nauttia Rooman kuvista <3.Ihanaa iltaa!
Tiina

2 kommenttia:

 1. Hyvällä mallilla sitten jo jouluvalmistelut =) Itse olen suurimman osan lahjoista jo ostanut. Pohtinut ostaisiko miehelle yhdeksi lahjaksi maaliskuulle esim kolmen päivän reissun jonnekin, kun 10 viikko lomaa. Osaatko suositella jotain kivaa ja suht edullista kaupunkikohdetta maaliskuulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :). Juu, täällä oli pakko tänä vuonna olla ajoissa kun kalenteri on niin täynnä.
   Oi, matka kuullostaisi todella hyvältä lahjalta <3.

   Maaliskuulle itseasiassa ostettiin juuri toisen hyvän ystäväni kanssa Nizzaan matka, lennot + hotelli. Saatiin todella edullisesti 2 yötä ja kolme päivää.
   En muista aiemmin olleeni missään lomalla maaliskuussa mutta Englanti oli meidän toinen vaihtoehto. Eli esim. Lontoo, Brighton ja Edinburgh voisi olla kivoja maaliskuussa myös :). Pariisi varmasti toimii myös :).

   Ihanaa joulua teille <3.

   Poista