tiistai 9. huhtikuuta 2019

Päivä Tukholmassa


Vaikka nykyään kirjoitankin harvemmin, täällä ollaan :).Viime viikonloppuna tehtiin keväinen reissu Tukholmaan.

Edellisestä Tukholman risteilystä on muutama vuosi aikaa, mutta reittimatkoja Ruotsiin siskon perheen luo toki on tullut tehtyä tässä välissäkin.


Törmättiin laivalla muutamaankin tuttavaperheeseen sattumalta ja istuttiin näin ollen iltaa myös ystävien kanssa <3.Viikonloppu meni oikein mukavasti, oli kivaa vaihtelua perus viikonloppuihin.
Tosin nukuttu ei juurikaan kumpanakaan yönä, siitä piti huolen meidän hyttinaapurit bileillään (kääks).

No, univelkaa on saatu nyt parina yönä nukuttua takaisin kotosalla.Tukholmassa oli aika samanlainen sää kuin täälläkin, paikoitellen joutui ottamaan auringossa takkia pois ja olla vaan villapaidalla, sen verran lämmin oli.


Kierreltiin jonkun verran kaupoilla ja kahviteltiin terassilla.


HM home yllätti, positiivisesti.

Sen kukkaloisto liikkeen ulkopuolella kutsui sisään ja täytyy myöntää, että kaksikerroksinen liike oli todella viihtyisä ja valikoima todella suuri.

Valikoimassa oli myös mm. Nicolas Vahen tuotteita.


En muista käyneeni aiemmin liikkeessä, mutta suosittelen kyllä piipahtamaan siellä Tukholman reissulla.Yksi ns. mun lempiliike Tukholmassa on

Illums Bolighus.

Se pitää sisällään kaikkea ihanaa designia <3.


Liike sijaitsee lähellä Cityterminaalia, kun kävelee sieltä suunnasta kävelykatua -/ Åhlensia kohti tulee se varmasti vastaan jos ns. suorinta reittiä kulkee :).
Tämmöistä tänne, eipä meille mitään sen ihmeempää kuulu :).

Ensi viikolla tulee taas mittariin yksi vuosi lisää ja mietin tässä juhlistaako niitä vai ei.


Pientä uutta sisustusta kotiin on tullut muutaman taulun / valokuvan myötä, niistä pian lisää!Aurinkoista viikkoa viime yön lumi/räntäsateesta huolimatta!

Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti