torstai 11. huhtikuuta 2019

Pääsiäinen ja super söpöt suklaamunat
Flunssa on meinannut mua tänään nujertaa sohvanpohjalle, mutta mikäs sen piristävämpää kun laittaa hieman pääsiäistä esille.Tänä vuonna maljakossa on luumunoksia jotka ystäväni toi jo muutama viikko sitten, ennen Amsterdamin matkaa kukkakimppuun sidottuna.

Ruusut ja tulppaanit eivät pääsiäiseen asti toki kestäneet ja luumupuun oksien kukka-aikakin on jo ohi, mutta sen sijaan vihreät, tuoreet lehdet ilostuttavat nyt oksia.


Kiedoin oksiin tänään vielä valkoisia kukkamaisia sulkia jotka ovat Lumoavan kodin valikoimasta.

Osa teistä saattaa muistaa sulat parin vuoden takaa joulukuvista,
joulukuusesta :) ?


Toissa jouluna tosiaan tein Lumoavan kodin kanssa yhteistyönä kolme joulun kattausideaa ja sulat nähtiin silloin ensimmäisessä kattausidea jutussa.

Tästä näet vielä miten hyvin sulat toimivat myös joulukuusen koristelussa jouluna!Olikohan se viime viikolla kun näin sitten Pikkuvanilja sisustusliikkeen Instagram kuvassa idean pääsiäiskoristelusta jossa oli käytetty samanlaisia sulkia vaaleanpunaisen värissä ja se iski niin kovasti omaan makuun, että soitin heti Lumoavaan kotiin onko heillä vielä sulkia jäljellä?!

Ilokseni sain haettua sulkia ja nyt ne kaunistuttavat meidän pääsiäistä.

Eihän sitä koskaan tiedä pääsevätkö ne meillä joskus vielä myös jouluna esille.Amsterdamista nappasin mukaan kultaiseen foliokääreeseen käärittyjä valkosuklaamunia ja Tukholman reissulta vielä Lakrids by Johan Bulow`n lakumunia.


Koska palmusunnuntai on pian ovella ja pienien trullien määrää on vaikea ennustaa etukäteen, löytyi meidän lähi kaupasta vielä super söpöjä Pandan suklaamunia.

Eiköhän me näillä herkuilla mahdolliset trullit saada tyytyväisiksi ;)?


Flunssan ehdoilla nyt mennään, mutta ajatus on kutsua perhe joko tulevana tai sitä seuraavana viikonloppuna pääsiäislounaalle & synttärikakulle.

Katsotaan mihin tämä tästä etenee..
Ihanaa pääsiäisen odotusta!<3


Tiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti