perjantai 16. joulukuuta 2016

Yläkerran "spa"osasto
















Heipparallaa :).

Ajattelin, että kurkataan näiden joulujuttujen välissä muihinkin sisustusjuttuihin!

Kuvissa on siis meidän yläkerran kylpyhuone.
Se mikä puuttuu, mikä siis suunniteltiin alun perin tähän on poreamme.
Poreamme oli siis tarkoitus ostaa jossain kohtaa kun saaatiin rakentaminen valmiiksi.

Joka talossa on varmasti rakennuksen jälkeen joku juttu mikä "jäi". Ja meillä se on tämä poreamme.
Seitsemän vuotta mennyt ja ammetta ei tänä päivänäkään ole hankittu.

Toisinaan olen sitä kyllä haaveillut. Varsinkin kun talvipakkasilla tarpoo menemään ulkona niin mikäs olisi sen ihanampaa kunnon hikilenkin jälkeen talvipakkasesta "pulahtaa" ammeeseen.
Oih, se ois ihanaa <3.

Tähän kylppäriin tai oikeastaan suihkukaappiin panostettiin myös. Valittiin suihkukaappi "kaikilla mausteilla" - on musiikit, valot, selkähieronnat, höyry jne.

Ja arvatkaas monta kertaa ollaan sitä käytetty? Yhteensä ehkä kymmenen kertaa näiden vuosien aikana :D, että niinkin kovassa käytössä ollut ;).

Ehkäpä se vähän jäi kun ei sitä ammetta ole tullut hankittua. Suihkussa käydään alhaalla. Mutta on siis kunnon luxussuihku jos haluaa käyttää :D.


Mistä tykkään ehdottoman paljon tässä tilassa on nuo seinälaatat ja iso allas! Toinen laatta ei pääse kuvissa oikeuksiinsa, siinä on helmiäishohtoisia vaakaviivoja, mutta eipä ne oiken noissa kuvissa näy. Sen sijaan luonnonkivilaatta näkyy juuri niin kuin se onkin.

Vaaleaa mattoa olen koittanut etsiskellä tähän kylppäriin, kaipaisin nykyään raikkautta tuohon lattiaan. Vaan eipä ole tullut sopivaa vielä vastaan.


Viikonloppu taas ovella joten oikein ihanaa viikonloppua!


<3



Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti