keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Muovinarujen uusi elämä


Sain kuin sainkin vihdoin tuon valkoisen korin valmiiksi. Aloitin sen jo kauan aikaa sitten ja vihdoin se putosi valmiina koukulta :).

Toisille käsityöihmisille ovat nämä muurausnarut käsitöissä tulleet tutuksi viimeisen vuoden aikana ja joillekkin jo aikaa sitten. Tänä vuonna oli oikein buumi näihin muurausnaruihin ja monet kaupat möivät loppuun narunsa "villiintyneiden virkkaajien takia" :).


Mieheni on rakennusalalla ja meillä miehen varastossa pyörii milloin mitäkin rakennusnauhaa, mm. näitä muurausnaruja ja tein jo ensimmäisen muurausnarukorin jo vuosia sitten.

Muutenkin aina katson missä ikinä näänkin lankoja olisiko se hyvä ja toimiva kenties käsitöihin. Vaikka alkuperäinen tarkoitus olisikin esim. pyykkinaru tai kalastuslanka :).

Vastaavia muovilangoista tehtyjä koreja myy nykyään myös monet sisustusliikkeet. Mutta mikäli valmiina ei löydy omaan sisustukseen sopivia on korit helppo ja nopea tehdä (jos vaan kädet on kunnossa ;) ).
Itse tykkään kyllä muovilangoista tehtyjen korien ilmeestä. Vähän erilaiset!
Valkoinen kori pääsi meillä keittiöön. Värikkäät korit odottavat mitä niille teen, annanko lahjaksi vai mitä. Pakko oli vaan niistäkin tehdä kun värit oli niin makean kirkkaat vaikka oma maku onkin hillitty. Rikoin siis vähän omia rajoja, hih ;).
Laajoista värivalikoimista löytyy myös jokaisen sisustukseen sopivat. Vaikka et ikinä olisi virkannut niin se on todella helppo oppia :). Ei muuta kun kokeilemaan jos vähänkin innostaa!

Kuvien korien langat on ostettu Biltemasta, mutta kehoitan katsomaan niin rakennustarvikeliikkeet ja sekatavaratalot - rakennuspuolen sekä kalastuspuolen langat :). Niistä voi löytyä aikamoisia helmia!


Aurinkoista ja ihanaa iltaa <3Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti