tiistai 20. syyskuuta 2016

Lemmikkiperheen leluja


Hoidan toistuvasti, tasaisin väliajoin niin kummi- kuin siskojeni lapsia ja näin ollen heille on "täytynyt" kehitellä myös leluja.
Äitini on säästänyt minun ja siskojeni lelut jotka olivat pysyneet hyväkuntoisina ja vienyt ne aikoinaan mökille. Vuosien varrella olen sieltä tuonut omiani meille kotiin hoitolapsia varten.
Ihan minien kanssa pystyi rakentamaan vaikka Tupperwaren kipoista torneja, mutta enää ne ei käy :D.

Omien vanhojen lelujeni lisäksi olen tehnyt omin kätösin kaikenlaista ilahduttaakseni näitä ihania mini-ihmisiä jotta viihtyisivät täällä.
Mm. noille omille vanhoille lelukoirille tein kantokopan, pedin, pallon, leluja, kupin ruokineen ja remmin.
Oman pään ohjeilla tehty, mutta äärimmäisen helppoja tehdä. Itse kun en osaa ohjeita lukea vaan teen sitä mitä osaan. Tämmöiset siis syntyi (olen tehnyt nämä jo aiemmin).

Näiden minejen mielestä meidän omat (3 Ranskanbulldoggia) koirat ovat niin kivoja ja kovasti he haluavat heitä aina hoitaa ja taluttaa, mutta pienimmille on turvallisempaa antaa lelu ulkoilutettavaksi (meidän koirat kun ovat aika jytkyjä ja voivat vetää pienet nurin..).

Mutta tästä ideoita lastenhuoneeseen ja virkkaajille tai siitä kiinnostuville :). Vaikka mitä pystyy saada langoista aikaan.


Iloa päivääsi <3TiinamariaEi kommentteja:

Lähetä kommentti