tiistai 7. kesäkuuta 2016

Sp Luxe Oil. Kultakutrien kesyttäjä













Niin kosmetiikassa, ihonhoitotuotteissa kuin hiustenhoitotuotteissakin panostan laatuun!

Hiukseni ovat todella pitkät ja luonnontaipusat ( lue: kiharat ilman suoristusta ;) ) ja haluan, että hiukseni ovat hyvinvoivat eivätkä pelkästään sen näköiset.
Sen lisäksi, että leikkautan hiuksiani useamman kerran vuodessa hoidan niitä myös säännöllisesti.

Kylpyhuoneesta löytyy samaa aikaa useampi eri shampoo & hoitoaine ja vaihtelenkin päivittäin millä pesen. Tällä hetkellä näin äkkiä mietittynä kylpyhuoneesta löytyy kosteuttava, kiiltoa antava, väriä suojaava, rakennepaikkaava sekä tämä Luxe Oil sarja (tähän vielä lisäksi miehen omat shampoot). Kyllä, ehkä olen vähän suuruudenhullu ja purkkifriikki :D.

Tämä otettiinkin jo talon rakennusvaiheessa huomioon :D. Purkit on mahduttava helposti hyllyihin ja tämä kyllä toteutui huolellisella (omalla) suunnittelulla ja toteutuksella.

Nyt kuitenkin takaisin tämän Luxe Oilin pariin.
Sarja on laajempi mitä omasta kaapista löytyy, mutta nämä ovat ehdottomat suosikkini ja omille hiuksille sopivat.
Ehdoton ykkös suosikkini jota käytän joka pesun jälkeen on tuo öljy. Sen voi laittaa sekä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, mutta itse käytän sitä aina vain hiustenpesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, pituuksiin ja latvaan.

Tätä öljyä olen käyttänyt ainakin viimeiset kolme vuotta ja sitä en vaihda ennenkuin oikeasti osuu parempi kohdalle. Tässä öljyssä on vielä semmoinen hyvä lisäpuoli, että sitä voi käyttää yhdessä tehohoidon kanssa (kuvassa kämmenelläni) antamassa vielä lisätehoa hoidolle.
Eli sekoitan vain tehohoidon joukkoon öljyä, sekoitan ne keskenään ja laitan tasaisesti latvaan ja pituuksiin ja lopuksi huuhtelen pois. Muuten öljy on siis hiuksiin jätettävä, mutta maskiin yhdistettynä pestään pois.

Purkin kyljessä lukee "pari" tippaa, mutta mun hiuksiin menee aina vähintään 8 painallusta öljyä. Eikä siltikään ole yhtään rasvaisen tuntuinen!! Toki hiusten pituus, paksuus ja laatu vaikuttaa myös, mutta tämmöiseen kiharapilveen sitä uppoaa.

Hyvän  ja tehokkaan hoidon lisäksi tuoksu on todella hyvä!

Taas sarja jota suosittelen lämpimästi kokeilemaan :)

Hyviä hiustenhoitohetkiä!


Tiinamaria



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti