keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kodinhoitohuone



















Meidän kodinhoitohuone :)

Kodinhoitohuone on huone jota arvostan todella paljon nykyään.
Viimeiset 7,5 vuotta omakotitalossa asuneena ja kodinhoitohuoneen omistaneena on kodinhoitohuone helpottanut paljon elämää ja samalla se on myös huone jossa voi pyykit roikkua rauhassa ja tasoilla olla viikkauspinojakin kesken.

Huone jossa pieni "epäsiisteys" ei haittaa :).

Meidän kodinhoitohuone on pitkä ja kapea, mutta siinä on juuri hyvin tasotilaa ja kaappeja meidän tarpeisiin.

Monesta omakotitalosta poikkeava on varmasti se, että meillä ei ole kuivausrumpua.
Mietimme rakennusvaiheessa kuinka paljon oikeasti käytimme tätä ennen. Lakanat ja pyyhkeet olin vain aiemmin kuivattanut kuivausrummussa, mutta vaatteita en.
Päätimme siis, että emme hanki kuivausrumpua vaan, että jos sen myöhemmin haluamme niin silloin sille on paikka valmiina pesukoneen vieressä. Ottaisimme vain oven pois.
Pari kertaa juurikin lakanoita kuivattaessa olen miettinyt, että olisihan se hyvä, mutta ilmankin ollaan hyvin pärjätty. Huone on niin tilava ja kuivaustelineitäkin mahtuu kaksi helposti samaa aikaa jos pyykkiä on paljon ja kesäisin kuivatan pyykit ulkona.
Voihan se olla, että joku päivä vielä hankimme sen kuivausrummun tai sitten emme :).


Tasolla on helppo erotella pyykit ja viikata ne, isot likapyykkikorit (3) kaapin sisällä helpottaa kun vaatteet on eroteltu jo valmiiksi värien mukaan ja siivousvälineille sekä pyyhkeille ja lakanoille on hyvin tilaa.
Lattiassa meillä on "saappaidenpesuallas" mikä on kätevä niin kurakenkien kanssa kuin pesuämpäreiden täyttämisessä.

Mä tykkään, että kotona on siistiä! Kolme koiraa lisää vähän haastetta tähän paikkojen puhtaana pysymiseen, mutta tuleepahan siivottua useammin :D.



Pistänkin pesukoneen tästä pyörimään :)

Aurinkoista päivää!



Tiinamaria


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti