torstai 23. kesäkuuta 2016

Aamulenkin iloiset tervehtijät!






















Aurinkoinen aamulenkki takana :).

Vajaa seitsemän vuotta sitten muutimme Helsingistä maalle ja näitä samoja lenkkipolkuja on vuodesta toiseen talsittu ja silti joka kerta jään ihmettelemään & ihastelemaan tätä luonnonkauneutta ja maisemia! Nyt tämä ei tunnukkaan enää niin maaseudulta kuin tänne muuttaessa, silmä tottunut maisemiin?! Toki asiaan vaikuttaa ehkä myös se, että käyn viikottain Helsingissä. En pääse liikaa maalaistumaan ;).
Viihdyn kyllä yhtä hyvin täällä kuin Helsingissäkin. Niinhän se on, että koti on siellä missä sydän on!


Hepat lenkkipolun varrella tulevat aina iloisesti tervehtimään - ehkä ne luulee, että mulla on herkkuja niille, heh :D.
Monena kesänä heppojen lisäksi täällä on ollut myös lampaita, mutta tänä kesänä niitä en ole vielä nähnyt. Ehkäpä ne on viety johonkin paremmin aidattuun alueeseen. Niistä oli kuulemma joku/jotkut uinut joen yli "vihreimmille" laitumille :D. Ainakin täällä on niin puhuttu, tiedä sitten onko totta :).


Piti ottaa ihan reppu selkään ja vesipullo mukaan kun aamu oli niin kaunis - voisin jäädä joenrantaan halutessani istumaan ja ottamaan aurinkoa :).
Tälle lenkille ei koirat päässyt mukaan. Muutenkin tykkään välillä käydä ihan yksikseni ilman, että kolme toheltajaa ja remmiä on solmuissa jaloissa :). Helpompi ottaa silloin kaikki kolme mukaan kun on lenkkiseuraa. Muutenkin vaikka olenkin erittäin sosiaalinen ihminen niin tykkään kyllä välillä olla myös ihan yksin ja tarvitsenkin oman tilani & aikani :).

Huomenna onkin sitten juhannusaatto ja mulla vielä parin kakun leipomiset tänään edessä.

Nyt toivotankin teille oikein iloista ja rauhallista juhannusta halejen kera <3.
Nähdään pian:).



Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti