tiistai 21. toukokuuta 2024

Leona 11kk

 Meidän ihana pieni Leona on jo 11kk <3.


Siis voi että tämä aika on mennyt nopeasti. Mun on vaikea edes tajuta, että hän ihan oikeasti täyttää ensi kuussa vuoden.


Tuntuu että tietynlaisessa vauvakuplassa edelleen ollaan ja eletään, vaikka kumpikin töissä myös ollaan. Elämä kuitenkin menee niin täysin Leonan ehdoilla ja hänen rytmin mukaan. 

Uusi rytmi on tullut meidän kotiin ja herätyskelloa ei paljon tarvita kun pieni neiti hoitaa sen :).


Kesä on täällä ja lomat lähenee. Me pidetään Heinäkuussa neljä viikkoa putkeen lomaa ja ei olla kyllä ikinä varmaan odotettu lomaa näin paljon. Ensinnäkin neljä viikkoa ja putkeen, ihan luxusta. Eipä nämä yrittäjät ole tämmöisiä lomia ennen pitäneet :D. Piti tulla vauva taloon, että rytmi löytyi ja joku pitää huolen että pidetään myös lomia ;).


Mitään muuta ei olla lomalle sovittu ja suunniteltu kuin Leonan synttärit. Niiden järjestelyissä menee varmasti muutama päivä ja muuten tehdään sitten suunnitelmia loman edetessä. Varmasti mökkeillään osa lomasta ja tehdään päiväretkiä ja osa lomasta menee varmasti myös kotosalla.

Hankittiin Leonalle puhallettava lasten kahluu/uima-allas, joten toivottavasti lämpöä piisaa sopivasti. Leonan ihan lempijuttu on suihku/kylpy, kunnon vesipeto on hän ja vesi on varmaan parasta mitä hän tietää. Joten oletan että uima-allas on myös ihan parasta :).

Super söpön uimapuvun löysin myös hänelle ja muutenkin kesävaatteita. Voin kuvailla näitä myöhemmin kunhan löydän sopivan raon :).


Käydään päivittäin puistoilemassa, meidän lähellä on useampi lasten leikkipiha ja leikkipuistoja. Keinuminen on Leonasta ihanaa ja myös hiekkalaatikolla hän tykkää olla ja laittaa kätensä hiekkaan. Vielä ei ole hiekkaa suuhunsa laittanut, saas nähdä mikä päivä hän sen tekee.


Emmi ja Leevi oli meillä myös yksi päivä leikkimässä. Kumpikin, Leona ja Leevi ovat niin kovia nykyään menemään ja kiipeämään joka paikkaan, ettei lelut paljoa enää kiinnostanut. Tai jos kiinnosti, niin juuri se lelu mikä kaverilla oli :D. 
On nuo kaksi kyllä niin ihania yhdessä ja on kyllä iso onni kun läheisellä ystävällä on niin samanikäinen vauva ja vielä kun lähellä asutaan toisiamme <3. On ihanaa seurata miten nämä kaksi ystävystyvät.
(Kuva julkaistu Emmin luvalla).Me ollaan ajateltu pitää Leona kotona siihen asti kun hän täyttää kaksi vuotta. Eli vasta jos hän aloittaisi päiväkodin ensi vuoden syksynä / kesän jälkeen. Silloin hän on jo reilu 2v.


Mulla on työt alkanut kivasti. Näyttää siltä että jonkun verran olen asiakkaita valitettavasti menettänyt äitiysloman aikana (mikä toki harmittaa), mutta onneksi uusia asiakkaita on myös luokseni jo löytänyt. 
Kodin, eli Leonan hoitamisen ja työn yhteensovittaminen on mennyt kyllä todella hyvin. Teen kolme iltavuoroa ja yhden aamuvuoron viikossa ja näin saadaan Samun kanssa hoidettua työt ja Leona kotona ristiin. Vaikka päivät ovat todella pitkiä, tämä rytmi on sopinut meille yllättävän hyvin. Kokkikartanoa joutuu välillä pöytään laittaa, mutta se ei haittaa :).Nyt suihkuun ja nukkumaan, hyvää yötä <3.


Tiina

Facebook
Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti