sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Pääsiäinen

 

Heippa :).


Täältä tulee taas vähän jälkijunassa kuulumisia..

Ruuhkavuodet, ruuhkavuodet ;).


Eli palataampa viikon taakse pääsiäiseen.

Meidän pääsiäiseen kuului retki Korkeasaareen Teresan perheen kanssa, kahden eri ystäväperheen luona kyläilyä, retki Haltialan tilalle ja ulkoilua kotipihoilla. Niin ja tietenkin sitä perus lapsiperheen arkea kotosalla, ruoanlaittoa, leikkimistä, pyykinpesua ja siivousta.

Pääsiäinen oli oikein ihana ja onnistunut! Ja parina päivänä oli niin lämminkin. Kun oltiin Haltialan tilalla, näytti auton lämpömittari +17c ja oli oikeasti todella lämmin. Ihmisiä tuli vastaan t-paidalla.

Ainoastaan yksi ja oikeastaan se ainut pääsiäisen perinne ei onnistunut, nimittäin joka vuotinen pääsiäisateria vanhempieni luona. Vanhempani sairastuivat todella kovaan flunssaan ennen pääsiäistä ja jouduttiin siirtämään tätä perinteistä pääsiäisateriaa.
Se oli tarkoitus siirtää tälle viikonlopulle, mutta vanhempani eivät kunnolla ole vieläkään parantuneet joten pääsiäisateria taitaa nyt siirtyä kokonaan ensi vuodelle.


Teresan perheen kanssa päätimme sitten lähteä Korkeasaareen retkelle kun perhelounas peruuntui. Tällöin oli myös niin upea, aurinkoinen päivä. Eläimetkin köllötteli ja nautti selkeästi auringosta.
Pääsiäisen jälkeen takatalvi tuli Helsinkiin asti ja kukkaset jäivät taas lumen alle. Toivonmukaan nämä oli viimeiset lumet ja pikkuhiljaa jos saisi alkaa talvivaatteita pakkaamaan pois, olisi ihanaa!


Niin paljon lämpötilat on kyllä heitelleet, että Leonaakin saa välillä pukea paksumpaan haalariin ja sitten taas seuraavana päivänä kevyempään jne. Kylään ja kauppaan on Leona lähtenyt jo keväisissä vaatteissa, (ensimmäisissä) farkuissa, takissa ja puputennareissa. Mutta Huhtikuu. Nyt ollaan jo Huhtikuun puolella, mikä on kyllä aivan huippua. Kevät on ehdottomasti oma lempivuodenaika, kunhan nuo lumet nyt vaan sulavat ;).


Nyt hetki sohvaa ja telkkaria. Koitan ehtiä ensi viikolla kirjoittelemaan lisää :).


Hyvää yötä <3.


TiinaFacebook
Instagram


1 kommentti:

  1. Teillä mennyt pääsiäinen ihaanan keväisessä ilmassa jo :) ja siis siellä kevät noin pitkällä jo! täällä pohjois karjalassa hirmu kinokset ja eilen satoi lisää,,yhyy tuntuu ettei kevät tuu ikinä :D

    VastaaPoista