sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Viikonloppua

 

Leona sai pari viikkoa sitten uuden suloisen Norsu julisteen sänkynsä päätyyn.

Mun piti tilata joku suloinen juliste siihen jo aikaa sitten, mutta se jäi. Sitten näin tämän julisteen ja ajattelin että "siinä se nyt on". 

Julisteilla saa niin helposti kivaa vaihtelua tauluihin. Leona tykkää kovasti vilkutella norsulle. Tai tällä hetkellä hän kyllä vilkuttelee kaikille ja kaikkialla :D. Niin suloinen ja mikä kuninkaallinen vilkutus :).


Meillä oli kunnon koti viikonloppu. Ei käyty edes mun vanhemmilla missä me usein ollaan. Oltiin me siellä muutama tunti tosin perjantai-iltana, mutta lauantai ja sunnuntai meni kotosalla. 

Äitinikin tänään illalla oikein soitti mitä ollaan viikonloppuna tehty :D.

Ruokakauppaa lukuunottamatta vietettiin rauhallista perheaikaa, kotona <3.


Plus, mä siivosin! Sain vihdoin siivottua meidän varaston ja tehtyä sinne tilaa. Vietyä sinne Leonan kylpyammeen jalat olohuoneen verhon takaa, sekä olohuoneen toisesta nurkasta keinusitterin ja leikkimaton. 

Jokainen nurkka kotona on niiiin täynnä ollut. Pianon takana nurkassa puolestaan on kasseissa Leonan pieneksi jääneitä vaatteita. Niitäkin sain tänään kaksi isoa kassillista myytyä!


Ja koska meillä ei enää ole pieni vauva, vaan napero joksi häntä kutsumme, piti olohuoneessa tehdä muitakin muutoksia. 

Ei vauva eikä taapero, joten napero tuntui oikealta nimitykseltä :).


Olohuoneen tarjotinpöytä pianon ja tv-tason välistä lamppuineen sai myös nyt lähtöpassit varastoon. Meidän napero meinaan yritti kurkottaa ja ottaa tarjottimesta kiinni ja nousta sitä vasten. Ihan vielä se ei onnistunut, mutta sitä päivää emme voineet jäädä odottamaan kun se onnistuu. Sillä tosiaan tarjotinpöytä on sananmukaisesti "tarjotin", eli tarjotin ja jalat olivat irralliset. Tarjotin lamppuineen ja tavaroineen olisi siis kaatunut naperon päälle kun hän olisi otteessaan siihen onnistunut.

Vaarallista, joten se piti viedä nyt varastoon odottamaan taas käyttöään.

Koska johdot (pianon ja lampun) tarjotinpöydän alla olivat myös super kiinnostavat, siirsin lehtitelineen joka tällä hetkellä tosin toimii meidän kirjahyllynä, pianonjohdon eteen. Nyt ei tarvitse olla kokoajan kieltämässä neitiä menemästä johtoihin kun johto jäi lehtitelineen taakse.


Nyt on nurkat siivottu. Okei, jäi pianon taakse nurkkaan vielä yksi kassi Leonan pieniä vaatteita, mutta meidän yläkertaan syntyi viime viikolla vauva ja sovittiin että jos heille tulee tyttö, katsovat he sitten myytävät vaatteet läpi.


Ah mikä tunne, meidän olohuone ei ole nurkista täynnä tavaraa ja näytä varastolta.

Meinattiin aluksi myydä keinusitteri ja leikkimatto kun ajateltiin ettei ne mahdu enää varastoon, mutta päätimme kokeilla jos kuitenkin saisimme ne vielä säilöttyä, jos meille vielä toinen pieni joku päivä siunaantuisi <3.Nyt kun saatiin olohuoneeseen tilaa, mietin mä kyllä jo kirahvin tuomista siihen.

Kyllä, "KIRAHVIN", luit ihan oikein :D.

Meillä on about 12v. sitten ostettu iso, olisikohan se joku 150cm korkea pehmokirahvi varastossa. Ostin sen aikoinaan vanhan kodin leikkihuoneeseen hoitolapsille, lähinnä pikku-T:lle. Uskon että Leona alkaisi ymmärtämään jo tuon kirahvin päälle ja luulen että se olisi hänestä kiva.

Kun ei ole omaa huonetta neidillä, toimii tämä olohuone siihen asti hänen leikkihuoneenaan.

Kyllähän nyt yksi kirahvi olohuoneeseen mahtuu :D.


Voihan norsut ja kirahvit, onneksi musta on tullut ihan pehmo tuon lapsen myötä, omat sisustelut on jäänyt toissijalle ja lapsi menee kaikessa etusijalle!

Eli kohta meillä on varmaan kirahvi olohuoneessa :D.


Nyt tää kirahvi lähtee suihkuun ja nukkumaan, hyvää yötä :).

Tiina
Facebook

Instagram

2 kommenttia:

 1. Me asutaan myös kaksiossa 1v tättähäärän kanssa ja kannatan kirahvia olohuoneeseen. Meillä se on korvattu tiipiillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tiipii kuullostaa ihanalta❤️. Joo, luulen että meillä asuu kyllä kohta yksi kirahvi🦒🫢.
   Kiitos kommentista😘

   Poista