sunnuntai 18. helmikuuta 2024

"Treffit" olohuoneessa

 


Oltiin tossa pari viikkoa sitten "treffeillä" Samun kanssa omassa olohuoneessa kun Leona oli päiväunilla.

Vähän viiveellä tulee tämä teksti kun en ehtinyt tätä aiemmin kirjoittaa :).


Mietin että julkaisenko tätä edes, mutta sitten ajattelin, että "no miksikö en julkaisi, tämähän saattaa inspiroida jotain" :).Samu sai asiakkaaltaan joululahjaksi upean sellofaaniin käärityn elintarvike lahjan.
Lahja sisälsi punaviinin lisäksi Ranskalaisia elintarvikkeita, mm. oliiveja, pistaasisuklaata, tomaattikastiketta, pastaa, oliiviöljyleipätikkuja, valkosipuli bruschettaa, vadelmahilloa ja "keksisikareita".


Sain silloin heti ajatuksen, että haluan tehdä niistä joku kerta kolmen ruokalajin illallisen.

Vaikka elintarvikkeet oli Ranskalaisia, mulla tuli vaan Italialaiset ruoat näistä mieleen ja kaivoin netistä ideoita mitä voisin näistä tehdä.

Halusin kokeilla jotain mitä en ollut ennen tehnyt.

Reseptejä kaivellessa löysin tämän pasta Pomodoro reseptin ja ajattelin soveltaa näitä lahjaksi saatuja ruokia tähän. 

Ostin lisäksi fetaa, pinjansiemeiä, maalaispatonkia ja sitruunasorbettia.
Basilikan unohdin!!
Sitä tähän olisi pitänyt myös laittaa.Alkuun meillä oli siis valkosipuli bruschettaa lämpimän maalaispatongin päällä, oliiveja ja oliiviöljyleipätikkuja.

Pääruokana pasta Pomodoro (ilman basilikaa).

Ja jälkiruokana sitruunasorbettia pistaasisuklaan, vadelmahillon ja "keksisikarin" kera.


Punaviinia emme kumpikaan juo, joten sen annoimme vanhemmilleni.
Leona nukkui melkein koko ruokailun ajan :D. Jälkiruoan aikana hän heräsi ja liittyi seuraamme :).Mutta meillä oli hyvät treffit <3, vaikkakin mun treffikumppani sanoi lopuksi, että "Ruoka oli ihan ok, mutta kyllä sun Karjalanpaisti ja muut omatekemät ruoat on parempia".

Heh :).

Olin siis juuri pari päivää ennen tätä hauduttanut 3h:a Karjalanpaistia uunissa.Vauvaperheessä kun täytyy inprovisoida välillä, että saadaan hetki laatuaikaa yhdessä :).
Varsinkin kun tuo meidän neiti nukkuu yleensä niitä 30 minuutin päikkäreitä.

Onneksi me ollaan oltu niin pitkään yhdessä, pian 17v. ja ollaan tämmösiä kalkkiksia ja rakastetaan tätä perhe-elämää, niin meidän suhde ei ole moksiskaan vaikka ei niin paljoa kahdestaan vietetäkään enää aikaa. 
Iltaisin kun Leona nukahtaa, käperrytään me aina yhdessä sohvannurkkaan. Se on päivittäin pieni hetki vain kahdestaan ja se on oikein hyvä <3.

Ollaan opittu nauttimaan niistä pienistä hetkistä yhdessä. On se sitten päiväunet vanhemmillani mummin ja papan ollessa Leonan kanssa tai vaikka autoajelu lääkäriin mummin ja papan hoitaessa Leonaa. 

Tämmöinen hetki meillä siis oli muutama viikko sitten :D. Mulla oli röntgenkuvaukset ja Samu oli mun mukana kun mummi ja Pappa oli hoitamassa Leonaa meillä. Röntgenin jälkeen käytiin vielä kaksisteen kaupassa. Oli ihanaa istua etupenkillä Samun vieressä ja jutella rauhassa, se oli meidän oma pikku hetki <3.

Treffit voi siis olla myös ruokakaupassa ja autossa ;).
Hyvää yötä!Tiina


Facebook
InstagramEi kommentteja:

Lähetä kommentti