sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Viikkoa & Titanic musikaali



































Kylläpä on ollut ihana viikko <3.

Viikkoon on mahtunut niin töitä, musikaalia, ihania tapaamisia, kotoilua jne. 


Eilen lauantaina olin ystäväni Karoliinan kanssa katsomassa Järvenpään teatterissa Titanic musikaalia. Käsikarvat nousi monta kertaa kun kylmät väreet menivät läpi kropan. Siis niin vaikuttavan upea esitys että wau. Kertakaikkisen upea esitys niin musikaalisesti kuin näytelmällisesti. 


Ennen teatteria käytiin syömässä kolmen ruokalajin illallinen ravintola Huilissa, Järvenpäässä myös. 
En ollut aiemmin täällä käynyt syömässä mutta ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. 
Miten ihanan tunnelmallinen ravintola ja todella tasokasta ruokaa. Yllätin ihan itsenikin ja tilasin kunnon pippuripihvin kalan sijaan. Ja kyllä kannatti, tämä oli kyllä parhaimpia pihvejä mitä olen syönyt. Samoin alkuruoka, vuohenjuustosalaatti oli erinomaisen maukas ja jälkiruoka jatkoi samaa tasokasta laatua joka hiveli makunystyröitä. 

Ihana ilta kaikkinensa ja samalla "juhlittiin" Karoliinan 40-vuotis synttäreitä <3.




Tänä vuonna ei meillä juhlittu Halloweenia, mutta nuo koristeet säilyy seuraaviin juhliin. Ostin nuo suloiset haamu servetit, sekä hämähäkinseitti koristeet samalla kun hankittiin Iineksen synttäreille panda juttuja. Tällöin ei oltu vielä varmoja pidetäänkö jotkut pienet Halloween juhlat... 


Syksyyn ja kevääseen löytyi myös kivat platform nilkkurit. Mun jalan malli muuttui synnytyksen jälkeen ja useat vanhat kengät ei enää harmikseni mahdu jalkaani ja joudun uusia useita kenkiä. Ja koska olen ihan totaalisen kenkä "hullu" ihminen kuka omistaa kenkiä  t o d e l l a  paljon, on mulla edessä pieneksi jääneiden kenkien myynti - / kierrätys. 


Täällä on juuri omenapiirakka uunissa. Tämä Kinuskikissan omenapiirakka Vanilja-Mascarpone täytteellä on yksi lemppari omenapiirakka ohje jolla olen monta kertaa tehnyt. 



Haudoille on vielä tarkoitus lähteä käymään joko tänään kun piirakka tulee kohta uunista tai huomenna. 
Viimeksi kun vietiin Linnean haudalle kynttilöitä Kuolleiden lasten muistopäivänä, romahdin haudalla aivan totaalisesti. 
Nämä viimeiset viisi kuukautta on opettanut sen miten suru aaltoilee, miten välillä romahtelee, mutta onneksi suurimman osan ajasta on pysynyt kuitenkin hyvin kasassa. Surua ei todellakaan vielä ole käyty kokonaan läpi, tuleeko semmoista aikaa koskaan (?), mutta kyllähän se suru muotoaan muuttaa ajan kanssa. 



Elämä jatkuu ja miten kovin kiitollinen olenkaan Samusta, perheestä ja ystävistäni. Tukiverkko meillä on kyllä mahtava <3.



Omakotitalo kuume täällä jatkuu :D. Melko kova kuume tuntuukin meillä olevan, mutta mitään kiirettä asian kanssa ei ole. Asiat loksahtelee kyllä paikoilleen kun on sen aika :). 


Keittiöstä leijailee todella ihana tuoksu, 
Ihanaa iltaa <3.






Tiina





Facebook
Instagram












 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti