perjantai 26. helmikuuta 2021

Talviloma






Hyvää huomenta :).



Ensimmäisenä lomapäivänä on ihana kun saa nukkua, niin pitkään kun haluaa.... 


Heräsin 6.30 :D...



Täällä on siis alkanut tänään kahden viikon talviloma, ainakin mulla. 

Samun loma - / työtilanne selvinnee ensi viikon aikana, mutta mahdollisesti uusien koronarajoitusten sotkettua Samun työkuvioita, saatan jopa lomailla nämä viikot yksin.

Se olisi tässä tapauksessa tällä kertaa hyvä asia, sillä toinen ikävämpi mahdollisuus on, että Samulla ei ole ollenkaan töitä seuraaviin määrittelemättömiin viikkoihin. 

Eli toivotaan että pidetään yhteinen loma sitten kesällä ja työt jatkuisi nyt edes jotenkin hänellä ennallaan!!!


Alkuun suunnitelmissa oli pitää niinkin pitkä kuin kolmen viikon loma. Ikinä ei olla yli kahta viikkoa putkeen lomia pidetty, eikä kyllä siis pidetä nytkään. Mä pidän kaksi viikkoa ja Samun tilanne siis vielä tällä hetkellä auki. 

Monta muuttujaa tullut kuluneen viikon aikana tähän lomaan ja sen kuluun, mutta nyt mennään tällä :).


Keittiöremontti siis siirtynee ja päätimmekin viikolla, että emme tee koko keittiötä uusiksi! Tätä on nyt jahkailtu ja pähkäilty, ja nyt se sai päätöksen. Teemme vaan pienen freesauksen.

Tämä freesaus sisältää ainakin lattian vaihdon samaan kalanruotolattiaan mitä muuallakin on, nuo laminaatit ovat jo hankittuina ja odottavat keittiössä työpöydän alla. Tai muutama paketti täytyy tilata, hukkapaloja tuli lattiaa laittaessa muualle enemmän kun luulimme, joten muutaman paketin joudumme vielä ostaa sitä lisää. 


Lattian lisäksi tasoitetaan seinät sileiksi ja maalataan ne samalla sävyllä kun muukin asunto on. 


 1-2 valkoista siroa seinähyllyä ostetaan jääkaapin vieressä olevan matalan keittiökaapin päälle.

Verhon olen ostanut keittiöön samaa aikaa kun ostin viime syksynä jo makuuhuoneenkin verhon ja keittiöön tulee siis ihan samanlainen valkoinen rullaverho. Haluan että Verho on mahdollista myös keittiössä nostaa kokonaan ikkunan yläpuolelle, jotta ikkuna saa näkyä kokonaan halutessaan. 


Mikäli löydän Messingin värisiä vetimiä samassa koossa mitä vetimet nyt ovat, saatan vaihtaa vielä ne, mutta se on vielä mietinnässä. 

Työpöydän pidämme keittiössä samassa paikassa missä se nytkin on, niin kauan kun täällä asutaan. Sen oli tarkoitus olla siinä vain hetkellisesti, mutta eipä sille parempaakaan paikkaa ole joten se saa olla siinä. 

Mutta ainakin tämä keittiö jahkailu nyt tuli päätökseen ja toteutus vaan vielä joku päivä :). Kyllä se on tarkoitus tehdä tässä kevään, viimeistään kesän aikana. Katsotaan miten nämä työtilanteet kummallakin menee ja eletään sen mukaan.


Mulla ainakin on siis nyt kahden viikon lepoloma, kotona <3.


Sohva, Netflix, kirja, ulkoilua - sitä mulla on luvassa seuraavalle kahdelle viikolle :).


Aion ottaa Iineksestä mallia (kuva yllä) ja ottaa todella rennosti ;).



Mukavaa hiihtolomaa myös teille kenellä se nyt alkoi!




Tiina



Facebook

Instagram




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti