maanantai 11. maaliskuuta 2019

"Leirikouluelämää""Terveisiä leirikoulusta"!

Ensin lähti verhot (myin jo valkoiset ja rullaverhot odottaa vielä josko niille löytyisi uusi koti), sitten matot ja lopuksi sänky...


Sänky lähti viikonloppuna uuteen kotiin ja matot pääsi tuulettumaan pakkaseen. Verhot on pesty ja odottaa uuteen kotiin pääsyä.

Pölyt on imuroitu ja pesty pois, joka paikasta, yöpöydät ja lipasto siirrettiin kokonaan pois, että niiden altakin pääsi siivoamaan.
Jestas mikä pölymäärä sinne oli muuten kertynyt, oli jo korkea aika siivoa niiden alta!


Tämmöistä täällä on touhuttu mm. viikonloppuna.

Makuuhuonetta alettu laittamaan uusiksi.


Uudet verhot odottavat silitystä ja paikoille laittamista ja me odotetaan kuumeisesti nyt meidän uutta sänkyä.


Viikonloppuna päätettiin jo luopua vanhasta sängystämme ja elää hetken aikaa "leirikouluelämää", patjalla, lattialla nukkuen.

Toivonmukaan uuden sängyn tuloon ei tule mitään mutkia matkaan ja se saapuu aikataulun mukaisesti tämän viikon aikana.


Kylläpä tuli muuten erinäköinen huoneesta pelkästään kun verhot otti pois, katsotaan miten uudet verhot muuttaa vielä ilmettä.

Vanha matto pääsi jo varastosta paikoilleen.

Vaalea matto olisi tuonut kyllä raikkautta, mutta nyt mennään tällä meidän vanhalla matolla kun se löytyi kotoota valmiina. 

Sängyn ja verhojen lisäksi makkari saa vielä uuden peilin, joten kyllä tila pienen "kasvojen kohotuksen" saa ;).Mä olin jo aivan keväässä, mutta meilläpä satoi viikonloppuna lunta ja eilen illalla pakkanen ylitti yli 10c.


Tämmöinen viikonloppu täällä takana, aika koti painotteinen, rauhallisten aamujen ja  herkku aamiaisten kera :).Ihanaa alkanutta viikkoa!
Tiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti