maanantai 17. lokakuuta 2016

Hirvi ja hedelmäsalaatti

Maanantai ja uusi viikko taas edessä :).

Viikko alkoi täällä mielenkiintoisella kohtaamisella heti aamupäivästä.
Oltiin Iineksen kanssa lenkillä ja mihinkäs me törmättiin - hirveen!
Niitä täällä meillä kyllä riittää ja todella usein niitä auton ikkunasta ikäväkyllä nähdään, mutta eipä oo tullut vielä vastaan lenkillä. Nyt on sekin koettu :D.

Enkä mä tietenkään mitään kuvaa siitä kerinnyt ottaa, mutta kyllä se ihan aito-elävä hirvi oli :D.

Ennen tänne muuttamista en ikinä ollut ajatellut kuinka paljon ja lähellä Helsinkiä näitä villieläimiä onkaan. Meiltä ei kuitenkaan ole kuin reilu 50 km Helsiinkiin ja nämä metsät "kuhisee" näitä isoja eläimiä.
Toissakesänä saatiin naapurilta mielenkiintoinen puhelu: "teidän pihaan tuli juuri iso villisika meidän pihalta" - KAUHEEN KIVA, että vielä villisikojakin :D.
Tämmöistä meillä ;).

Saattoi olla vähän stadilais tytöllä sulattamista näihin asioihin ensimmäisinä vuosina, mutta nykyään näihin on niin tottunut, joten eipä toi hirven kohtaaminen edes tottapuhuen mua yllättänyt niinkuin olisi voinut ajatella. Oikeestaan katsoin vaan, että OHO hirvi. Ja kauhea kameran kaivaminen esiin, mutta hirvi oli mua nopeampi :D.


Sää oli harmaa, mutta ei annettu sen lannistaa muuten ihanaa syyssäätä. Puettiin vähän piristävää väriä päälle ;).

Ja kyllä voi taas "pieni" ihminen olla iloinen kun on puhelin minkä kameralla saa otettua selkeitä kuvia - helpottaa mun arkea huomattavasti.


Iloiseksi mut teki myös hedelmäsalaatti jonka tein - kuullostipa hassulta :D. Se oli vaan niin kaunis ja värikäs. Eikö? Mitä tykkäätte :) ?

Arjen pieniä iloja, hedelmäsalaatti kauniissa kulhossa :).Iloista viikkoa!Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti