sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Yllätysvieras Norjasta :)








Miten ihanan yllätyksen koin tänään kun Norjassa asuva ystäväni tuli pienellä varoitusajalla kylään. Niin mahtavaa oli nähdä edes pikaisesti kun edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo melkein kaksi vuotta. 
Muutama tunti vierähti kyllä aivan liian nopeasti kuulumisia vaihtaessa. Sää suosi ja terassilla nautiskeltiin. On se vaan niin ihanaa kun on kesä ja IHANIA YSTÄVIÄ! 
Jutut jatkui siitä mihin ne viimeksi jäi. Näinhän se menee ystävien kanssa. Vaikka välimatkaa tai aikaa näkemisten välillä olisi niin tosiystävyys kestää sen.
Mukavia ajatuksia jäi taas tästä näkemisestä ja paljon höpistävää seuraavalle kerralle. Jospa sitä itse pääsisi yllättämään toisinpäin myös pian. Norjan reissua odotellessa ;).

Tuntui kuin olisin saanut jonkun energiapiikin tästä näkemisestä. Yleensä en pidä siitä kun joku soittaa "tullaan kohta". Mä kuulun niihin ihmisiin jotka tykkää valmistella. Tiedättekö siivota ja leipoa vieraita varten. Oli ne sitten oman perheen sisältä tai lähimpiä ystäviä niin joku sisäänrakennettu juttu se omalla kohdallani ainakin on. Välillä tämmöinen perfektionisti joutuu rikkomaan rajojaan ja toivottamaan tervetulleeksi vaikka en olisi ollut siihen varautunut ennalta ja hyvä niin koska tämäkin teki mulle taas niin hyvää. Sitä on itselle vaan niin vaativa aina?
Mä kipaisin lähikauppaan ja ostin sieltä valmiina sen mitä siinä hetkessä keksin ja hyvin toimi :). Miksi sitä pitäisi aina huusholli siivota "katosta lattiaan ja laittaa viiden ruokalajin illallinen" kun perussiisteys kuitenkin aina on ja kaupastakin saa ostettua valmiina vaikka ja mitä.
Hyviä ajatuksia toi kyllä tämä näkeminen 

Tiinamaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti