maanantai 1. tammikuuta 2024

Tammikuu 2024

























Tammikuu 2024!

Hyvää uutta vuotta vielä kerran :).



Me vietettiin uuden vuoden aattoa meillä. Haettiin aamupäivällä Järvenpään cittarista sushit ja limpparit iltaan. Jälkkäriksi mutakakkua vaniljajäätelön kera.

Olisikohan ollut muuten ensimmäinen uusi vuosi kun en leiponut ;) ?!

Sen vuosi 2023 opetti, että aina ei tarvitse leipoa ja laittaa itse ruokaa, että voi kutsua vieraita kylään. Tai että pitäisi tehdä suursiivous ennen sitä.

Ei tehty suursiivousta, ja kaikki ruoat oli valmiita. 
Ja ilta ei olisi yhtään parempi voinut olla!


Leona nukkui jo sikeässä unessa vuoden vaihtuessa, mutta me katsottiin raketit olohuoneen ikkunan takaa. Taivas oli välillä ihan violetti raketeista.


Ja wau mikä vuoden ensimmäinen päivä, niin valoisaa ja sininen taivas. Ulkona oli mielettömön kaunista vaikka ulkoilemaan ei kovan pakkasen takia päästykään.


Meidän vauvasta on tullut niin iso, että korisänky lähti eilen vanhempieni mukana odottamaan seuraavaa käyttäjää. Eli siis varastoon.

Hieman tuntui kyllä haikealta luopua sängystä kun se vaan on merkki siitä ettei meidän vauva ole enää niin pikkuinen <3. Vaikka onhan hän vielä oikeasti hyvin pieni siltikin!

Samalla kuitenkin olohuone tuntui niin paljon isommalta ja avarammalta, että se puolestaan oli tervetullut asia.


Mun yksi vakkariasiakas oli vienyt kampaamolle ennen joulua Leonalle aivan ihanan lahjan <3. Pikku bambi oli uusissa vaatteissa niin super suloinen!

(Jos satut lukemaan "B" tämän, niin iso kiitos vielä <3 ).


Uusi vuosi ja tästä ainakin siinä mielessä on tulossa muutoksien vuosi, sillä mulla loppuu äitiysloma Helmikuussa ja Maaliskuun alussa mä palaan töihin. Puolikasta viikkoa alan tekemään, muutamaa lyhyttä päivää viikossa sillä Leona ei aloita vielä päiväkotia vielä koko tänä 2024 vuonna vaan hoidetaan hänet itse. Hän on niin pieni vielä silloin, vain 8kk. 
Niinkuin aiemmin kerroin, haluaisin olla Leonan kanssa kotona paljon pidempään, sinne asti vähintään kun hän on 1,5v. tai 2v. Mutta mun on palattava töihin koska kampaamoni on ollut Tammikuun lopussa jo vuoden kiinni. Kaikki kulut juoksee mulla kampaamosta joka kuukausi ja en halua menettää kaikkia asiakkaitani. 

Onneksi pystyn kuitenkin tekemään lyhyempää viikkoa ja hoitamaan itse Leonan Samun kanssa <3.


Innolla kyllä odotan mitä kaikkea tämä vuosi 2024 tuo tullessaan <3.







Tiina





Facebook
Instagram









 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti