perjantai 20. lokakuuta 2017

Onko sisustusbloggaajan kotona aina siistiä


Onko sisustusbloggaajan koti aina siisti, sänky pedattu, pölyt pyyhitty, likaiset astiat koneessa, kengät kenkäkaapissa, kukat tuoreita, ja syövätkö he aina vaan ravintolassa tai kotona kynttilän valossa kolmen ruokalajin illallista?


EI.

No, ei tosiaan!

Tämä on koti, ei hotelli ;).


Tuohon kysymykseen joudun aina välillä vastailemaan. Viimeksi viime viikon lehtikuvauksien yhteydessä olevassa haastattelussa.

Siitä mulla tulikin mieleeni, että mäpä teen semmoisen postauksen, missä en ole yhtään siivonnut ennen. Siirtänyt ainuttakaan tavaraa, pyyhkinyt pölyjä, imuroinut...


Kuvat ovat otettu tänä aamuna.

Näin arkena mä olen se kuka nousee sängystä viimeisenä ja myönnän, että en petaa sänkyä. Peiton heitän korkeintaan siistiksi, mutta koristetyynyt ja päiväpeitto jää yleensä lattialle. Ehkä kerran pari kertaa kuussa jaksan pedata sängyn kunnolla tyynyineen ja peittoineen :).

Ennen kun makkari oli alhaalla, silloin oli eri. Silloin makuuhuoneeseen näki kokoajan, mutta nyt kun makuuhuone on yläkerrassa ja siellä ei pahemmin muuten käydä kuin nukkumassa, petaamaton sänky ei häiritse.

Viikon olleet, ja kuolla kupsahtaneet ruusut nakkasin tänään roskiin.


Tällä hetkellä keittiön tasot ja ruokailutila on täyttynyt mun sienenkuivatus virityksistä :D.

Pyykinkuivaustelineet ovat olleet kohta viikon verran ruokailutilassa, ja koska ne ei riittäneet, on tasotkin täyttyneet niistä.


Sitten ruokapuoleen.

Mun tämän viikon ruoka:
kanaa & parsakaalia,
kanaa & parsakaalia,
kanaa & parsakaalia,
riisipuuroa,
kanaa & parsakaalia,
valmiit kasvispihvit pakkasesta,
ja kohta ajattelin laittaa mikroon tuon maksalaatikon.

:D

Mies on sen sijaan syönyt sienirisottoa, kanaa &riisiä, riisipuuroa...

...ja ilman niitä kynttilöitä ;).


Eli, vaikka todellakin mm. viimeksi viime viikonloppuna olimme ystäviemme kanssa lauantai-iltana ravintolassa syömässä ja sunnuntaina nautittiin kotona Kantarellirisotosta jälkkäreineen, kynttilöiden kera, ihan perus arkea ja elämää tämä meidänkin elämä on.

Itse siivotaan jälkemme, ja jos ei siivota, niin sitten eletään niin.


Välillä on kuitenkin kiva nauttia ihan kotona ja panostaa siihen ruokailuun ja tunnelmaan vähän enemmän. Pieni asia toteuttaa, mutta antaa ainakin itselle paljon.


Se on taas perjantai, joten ihanaa viikonloppua!

Täällä on edessä ainakin ruokakaupassa käynti koska jääkaapissa ei ole kuin valo.
Mutta hei, sieniä meillä ainakin on ;).


Pus, Tiinamaria

Style by Tiinamaria Facebookissa ja nyt myöns Instassa


2 kommenttia:

  1. Oletin kyllä otsikon luettuani jotain muuta, sillä edelleenhän tuolla on siistiä :^) kerro epäjärjestyksessä olevien tavaroiden määrä viidellätoista.

    VastaaPoista
  2. Niinkö :D. No, kyllä, juu, varmasti perus siistiä meillä aina on, mutta ei "jokainen tyyny sängyn päällä ojossa, kengät kaapissa, luxus ruokia" jne. ;)

    VastaaPoista