lauantai 12. marraskuuta 2022

Kylpyhuone ennen ja jälkeenKylpyhuoneen freesaus osa 1/2 on valmis. 


Vanha lavuaari oli halki, sekä vanha peilikaappi myös parhaat päivät nähnyt. 

Tämä pieni kylpyhuoneen freesaus oli tarkoitus tehdä jo ajat sitten, lähemmäksi kaksi vuotta sitten, mutta se vaan jäi vaikka olihan nuo jo todella epäsiistit. 

Kummasti sitä vaan oppi niiden kanssa elämään. 


Nyt on uusi lavuaari ja allaskaappi, sekä peilikaappi asennettu. 

Meillä ei ole kylpyhuoneessa muuta valaistusta tällä hetkellä kun peilikaapista tuleva, mutta tarvittaessa pystyy kattoon valaisimen vielä laittamaan jos tuntuu että tarvitsemme lisävaloa. Ainakin nyt toistaiseksi tuntuu että uuden peilikaapin päälle asennettu valo on täysin riittävä. 

(Peilikaapin vieressä oleva johto on sähköhammasharjan latauksen johto, eli se ei liity valaisimeen vaikka kuvassa ehkä siltä näyttääkin). Samalla vaihdettiin vanha käsisuihku uuteen suihkussa.


Tavarat hakee vielä vähän paikkaansa. 
Mitkä tulevat peilikaappiin ja mitkä lavuaarin alle kaappiin, tapahtuu tässä varmasti käytön myötä pikkuhiljaa. 


Ihan valmis tämä kylpyhuoneen freesaus ei vielä ole. 

Olimme aikeissa hankkia kaksi lasista hyllyä takaseinälle korivaunun päälle, paperikassin tilalle. 

Sitten meillä tuli puheeksi tämä asia vanhemmillani kun näin heillä tämmöiset hyllyt ja äitini sanoi että heillä juurikin nämä kaksi hyllyä oli menossa talonyhtiön kierrätyshyllyyn kun ne jäi heiltä ylimääräiseksi heidän oman kodin kylpyhuoneen remontin jälkeen. 

Koska hyllyt oli juuri sitä kokoa mitä olisimme olleet aikeissa ostaa, saimmekin nämä hyllyt vanhemmiltani.


Vielä Samun täytyy ne laittaa seinään ja sitten tämä on tältä erää valmis :). Tämä todella pieni kylpyhuone tuli uuden allaskaapin myötä pienemmän näköiseksi, mutta käytössä se ei siltä tunnu. Uusi kaappi/lavuaari on itseasiassa muutaman sentin pienempi syvyyssuunnassa, mutta tietenkin kun ennen altaan alla oli tyhjä tila ja nyt se ei sitä enää ole, näyttää se ahtaammalta. 

Tarvitsimme kuitenkin lisää säilytystilaa ja sitä saimme nyt kahden laatikoston verran ja voin paperikassiviritelmät ottaa pois seinältä :D. 


Tämmöisessä pienessä 45m2:n kodissa joutuu improvisoimaan säilytysten kanssa ja ylimääräistä tavaraa ei saisi yhtään olla. 

Ja hyvinhän me tavaraa saatiin ja jouduttiin karsia silloin muutossa kun tilat pieneni kertaheitolla kuusinkertaisesti :). 

Ihan kaikesta ei kuitenkaan haluttu luopua koska tiesimme jo tänne muuttaessa kaksi vuotta sitten, että tämä on vaan väliaikainen koti meille. Että täältä muuttaisimme isompaan kotiin jossain kohtaa ja kyllähän se omakotitalo meitä houkuttelee.. 
Asuu tässä kodissa meidän jälkeen kuka vaan, yksi, kaksi, kolme ihmistä... kunnon säilytystilaa tarvitsee jokainen :). 
Hyvä laittaa nyt paikat kuntoon sekä itseämme varten, että seuraavaa asukasta ajatellen joskus meidän jälkeen. Kunhan saadaan vielä lasihyllyt seinälle, otan vielä uudet kuvat :). 


Kylpyhuoneen jälkeen toivon että tartutaan vihdoin tuon keittiön kimppuun ja remontoidaan se kuntoon :). Miltäs kylpyhuoneen pieni muutos teidän mielestä näyttää :)? 


Tiina
Facebook
Instagram
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti